2777
2789
عنوان

✨دیگه گول نخورید

1 بازدید | 18 پست

شاید نسبت به حرفایی که میزنم اولش گارد بگیرید ولی از شما میخوام ابتدا بخونید و بعد اگه دوست داشتین بیشتر در این مورد بدونید و یا سوالاتی براتون پیش اومده و سیم پیچی های مغزتون اتصالی کرد😁 به کانال ( رادیو محمد علی) در تلگرام ، روبیکا،بله،یا اینستاگرام مراجعه کنید

⚠️ هشدار به دنبالکنندگان قانون جذب و انرژی درمانی!

چند سال است قانون جذب را تمرین میکنی، کتاب «راز» را خواندهای، مدیتیشن و یوگا رفتهای، اما still به خواستهات نرسیدهای؟ 🤔

چون داری سراغ منبع اشتباه میروی!

تحقیقات نشان داده قانون جذب ریشه در معنویتهای نوظهور و عرفانهای شرقی دارد و با منطق دعا در دین ما تفاوت بنیادین دارد . در قانون جذب، همه هستی بر محور «انرژی» فهمیده میشود، نه خدا .

💸۱۲ میلیون برای یه سمینار ۸ ساعته؟!

شنیدی بعضی استادان موفقیت، بلیط سمینارشون رو ۱۲ میلیون میفروشن؟ یا دوره غیرحضوری ۱۶ میلیونی دارن؟

به این میگن «رویا فروشی روی صحنه»! اونایی که پشت تریبون میان با کت و شلوار اتوکشیده و با جملات انگیزشی بهت میگن چطور یک شبه پولدار بشی، خودشون از فروش همون دورهها پولدار شدن، نه از کسب و کار واقعی!

واسه چی باید پول بدی به کسی که فقط بلده خوب حرف بزنه؟

🌙«وعده سر خرمن» همون رویا فروشیه!

تا حالا برات پیش اومده یکی بهت قول داده «همه چی درست میشه» بدون اینکه راهکار واقعی بده؟ 🤔

به این میگن «رویا فروشی»! یعنی فروش «هیچ» یا «همه چیز» بدون هیچ تضمینی! رویا فروشها مثل فروشندههای بیمه تقلبی، با واژهها بازی میکنن و وقتی دستشون رو میشه، معنی کلمات رو عوض میکنن .

دعانویسها، انرژی درمانگرها، استادان قانون جذب و مربیان یوگا، همه دارن یه چیزی میفروشن به اسم «موفقیت سریع»، «ثروت آسان»، «آرامش فوری»...

اما راستش چیه؟ اینا همش سرابه!

رویا فروشان با بازی با واژهها و تهی کردن کلمات از معنا، مخاطب را فریب میدهند و وقتی دستشان رو میشود، معنای حرفهایشان را عوض میکنند .

🔮 راز ثروت میلیاردی رویا فروشها!

میدونی چطور یه عده توی اینستاگرام و تلگرام به درآمد میلیاردی رسیدن؟ 💰

با فروش «بوی کباب»! یعنی به جای کباب واقعی، بوش رو بهت میفروشن! دورههایی که هیچ نتیجهای نداره، اما با تکنیکهای فروش و ایجاد نیاز کاذب، جیبت رو خالی میکنن .

روش کارشون ثابته:

1️⃣ ایجاد نیاز با نمایش زندگی لاکچری

2️⃣ مشاوره رایگان ناقص

3️⃣ فروش پکیج با تخفیف زماندار ⏰

نتیجه؟ پول تو میره، رویا فروش میره ساحلهای کالیفرنیا!

رویا فروشان ابتدا در مخاطب نیاز ایجاد میکنند، بعد نمونه رایگان میدهند و نهایتاً با ایجاد اضطرار برای خرید، پکیجهای گران میفروشند .

📖 چقدر از چیزایی که میخونی و میشنوی واقعیست؟

میدونستی بعضی از اذکار و ادعیهای که دست به دست میچرخه، اصلاً سند ندارن و جعلی هستن؟

متأسفانه در فضای مجازی کلی حدیث جعلی و دعای دروغین پخش میشه که هیچ ربطی به دین نداره. حتی بعضیها با انگیزههای سیاسی و فرقهگرایی دست به جعل حدیث زدن .

مثلاً بعضی از جاعلان حدیث تا ۴۰ هزار حدیث جعلی ساختن!

دعا یا جذب انرژی؟ کدوم رو انتخاب کنیم

خیلیها فکر میکنن دعا کردن با قانون جذب یکیست! اما باید بگیم این دو تا زمین تا آسمون فرق دارن:

✅ دعا:

· مبتنی بر خداست

· نتیجهاش به مشیت الهی وابسته است

· محدود به خواستههای مشروع و اخلاقی

❌ قانون جذب و انرژی درمانی:

· مبتنی بر نیروهای کیهانی و انرژی

· عدم نتیجه رو به نقص تکنیک خودت ربط میدن

· دامنه خواستههاش نامحدود و اغلب مادی

تو کدوم رو انتخاب میکنی؟

میدونی مشکل چیه؟ اینکه آدما وقتی به بنبست میرسن، دست به دامن هر چیزی میشن که یه روزنه نور بهشون نشون بده. اینو درکت میکنم.

همونقدر که تو دنبال یه راهی برای خوشبختی، آرامش، پول یا حتی یه معجزه توی زندگیت هستی، کلی آدم باهوش هم هستن که نشستن فکر کردن "چطور میشه از این نیاز تو استفاده کرد و پولدار شد".

🚫 دعانویس میگه: بیا برات طلسم ببندم، مشکلت حل میشه.

🚫 انرژی درمانگر میگه: چاکرات باز نمیشه، پولتو بده تا بازش کنم.

🚫 استاد قانون جذب میگه: فقط کافیه فکر کنی پولدار شی، پولدار میشی.

🚫 رویا فروش میگه: با دوره من تو یه ماه به درآمد میلیاردی میرسی.

و تو... تهش چی میبینی؟ یه عالمه پول رفته، یه عالمه وقت تلف شده، و یه دل پر از ناامیدی.

راستش رو بخوای؟ اگه دعانویسی جواب میداد، خود دعانویسا باید شاه جهان بودن!

اگه انرژی درمانی حقیقت داشت، الان همه مریضیهای دنیا تموم شده بود.

اگه قانون جذب کار میکرد، ثروتمندترین آدمای دنیا باید فیلسوفهای مثبتاندیش بودن، نه کارخونهدارا!

حرف آخر؟ نذار کسی از آرزوهای تو برای خودش کاخ بسازه. نذار کسی با وعدههای الکی، اعتمادتو بخره و بعد بذاره بره.

تو لیاقت چیزی بیشتر از این حرفا رو داری. یه کم به خودت بیا، یه کم به فطرت پاک دلت رجوع کن. اونجا یه نوریه که هیچ وقت خاموش نمیشه، بدون اینکه نیاز به چاکرا و انرژی و این حرفا داشته باشه. 💚

مواظب خودت باش، و مواظب باش کی رو به دلت راه میدی.

ولی امام صادق یه حدیث دارن که جوری دعا کنید انگار حاجتتون پشت در منتظر شماست!

به نظرم تا قدرت خدا رو فراموش نکردیم این روش هیچ منافاتی با دین ما نداره

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست من، بیا یه کم روراستتر باهات حرف بزنم. 🌙

تموم این راههایی که رفتی، از دعانویسی بگیر تا انرژی درمانی و قانون جذب و دورههای رویا فروشا، یه وجه مشترک دارن: همشون به تو گفتن "بیا جلو، من بهت میدم". یعنی تو رو به بیرون از خودت وابسته کردن.

اما هیچکدوم بهت نگفتن که اون گنجی که دنبالشی، یه جای دیگست. هیچکدوم بهت یاد ندادن چطور با خودت خلوت کنی، چطور به اون صدای درونی که همیشه خاموشش کردی گوش بدی.

🧠 یه لحظه فکر کن:

اگه قرار بود با چند تا سنگ قیمتی یا یه دعای بیسند یا یه دوره ۱۶ میلیونی، آدم به آرامش برسه، الان همه آدما فیلسوف و پولدار بودن!

اون چیزایی که دنبالشی - آرامش، خوشبختی، گشایش، حتی پول و موفقیت - ریشهشون توی یه چیز دیگست که سالهاست بهش بیتوجهی کردی.

یه چیزی تو دلت هست که همیشه بیداره. یه حسی که وقتی تنها میشی، گاهی بهت میگه "بیا یه کم به خودمون برسیم". ولی تو با یوگا، با مدیتیشنهای هندی، با دورههای انگیزشی، اون رو خاموش کردی.

رفیق، بیا یه بارم که شده، راه رو درست بریم. 🚶

نه به خاطر من، به خاطر خودت. بیا ببینیم اون چیزایی که تا حالا دنبالش بودی، چقدرش واقعی بود، چقدرش سراب. بیا ببینیم چرا با این همه دعانویسی و انرژی درمانی، بازم دلت گرفته.

میتونید به کانال رادیو محمد علی مراجعه کنید واسه خودش گلادیاتوری هست

میدونستی انرژی قانون جذب همون خداست؟

کل تمام هستی کل دنیا بر پایه انرژی اداره میشه

که همون خداست

واقعا فک کردید خدا ادمه یا شکلش مثل ادم هاست؟

خداوند انرژیه😭😂

خودت جواب خودتو دادی

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ولی امام صادق یه حدیث دارن که جوری دعا کنید انگار حاجتتون پشت در منتظر شماست!به نظرم تا قدرت خدا رو ...

منم یک زمانی داخل همین فضاها بودم تا زمانی که به پیج محمد علی آشنا شدم

میدونستی انرژی قانون جذب همون خداست؟کل تمام هستی کل دنیا بر پایه انرژی اداره میشهکه همون خداست واقعا ...

عزیز من ، عزیز من

نگا روراست بهت بگم من نمیتونم شما رو قانع کنم فقط یه سر به پیج یا کانال ( رادیو محمد علی بزن پشیمون نمیشی) اولش شاید مقاومت کنی و طرف میاد با دلیل و مدرک بهت ثابت میکنه

من پیج محمد علی و دارم البته الان اینستا ندارم ولی تو ایتا و تلگرام آره

قابل اینکه با پیج محمد علی آشنا بشم

ی خانمی و فالو میکردم هر هفته میرفت کربلا

همش میگفتم خوش ب حالش

بعد کم کم گفتم این اصلا خوب نیست همینکه من نوعی میگم خوش ب حالش ...

یا اینکه کنار حرم امام حسین هیئت برگزار میکنه

خوب توجه ها از امام حسین ب هیئت این خانم کشیده میشه و ...

بعد آنفلو کردم

و بعد که با پیج محمد علی آشنا شدم دیدم ایراد این افراد و میگه

یکی خلاصه بگه حرفاتون رو ببینم تایید کنم یا تکذیب😔🤣

در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫

دوست من، بیا یه کم از یه زاویه دیگه به قضیه نگاه کنیم. ساده و خودمونی باهات حرف بزنم.

تو این همه راه رو رفتی برای رسیدن به آرامش: دعانویسی، انرژی درمانی، قانون جذب، دورههای رویا فروشا... ولی تهش چی؟ یه خستگی و سردرگمی موند برات. چرا؟ چون همه اینا اومدن به تو گفتن "خودت به تنهایی کافی نیستی، یه چیزی از بیرون باید بیاد کمکت کنه".

حالا بیا یه کم به حرف دلت گوش بدیم 🧠

اول از همه، بدون که تو یه گنج درون خودت داری که خیلی با اون چیزی که فکر میکنی فرق داره. این گنج همون روح پاکیه که خدا در وجودت دمیده. یعنی تو بدون اینکه نیاز به سنگ و چاکرا و طلسم داشته باشی، میتونی به آرامش برسی.

دوم، منشأ اصلی آرامش، یه چیز بیرونی نیست که با پول بشه خرید. تو خودت خوب میدونی که اون لحظههایی که واقعاً آروم بودی، کی بودن. نه وقتی پول دادی به یه دعانویس، نه وقتی دوره گرون خریدی. اون لحظههایی که با خودت خلوت کردی، با دلت حرف زدی، یه یادکردنی توی دلت بود که آرومت میکرد.

یه کم به خودت فکر کن: 🤔

اون استاد قانون جذب که میگه "فکر کن تا پولدار بشی"، آخرش چی بهت داده؟ یه عالمه استرس و ناامیدی. اما یه راه دیگه هم هست: تلاش خودتو بکن و نتیجه رو بسپار به اونی که دستش بالاس. این خیلی آرامشبخشتر نیست؟

اون دعانویس که میگه "بیا برات طلسم ببندم"، در حالی که میتونی مستقیم با اونی که خالق توئه حرف بزنی، بدون اینکه پول بدی به کسی. نماز و دعا یه ارتباط مستقیم و رایگانه، بدون واسطه!

اون انرژی درمانگر که حرف از چاکرا و پرانا میزنه، اینا ریشه در جای دیگه داره. تو نیازی به اینا نداری. کافیه یه کم به خودت بیای، به فطرت پاک خودت رجوع کنی.

دوست من، اینایی که دنبالش هستی، همش یه چیز رو میخوان بهت بگن: "تو ناتوانی، بیا تا ما بهت نیرو بدیم".

اما حقیقت یه چیز دیگهست: تو میتونی، خدا تو رو با قدرت انتخاب آفریده، فقط باید راه درست رو پیدا کنی.

اون رویا فروشا میان با ظاهر فریبنده، با کلیپهای انگیزشی، با دورههای گرون، بهت امید واهی میدن. میگن "یک شبه پولدار میشی"، "با فکر کردن به ثروت، ثروت جذب میکنی". ولی تهش چی؟ تو میمونی و یه عالمه حسرت و پول از دست رفته.

عزیز من ، عزیز من نگا روراست بهت بگم من نمیتونم شما رو قانع کنم فقط یه سر به پیج یا کانال ( رادیو م ...

😭😂

وایی گلم خداوند انرژیه

از نظر فلسفه فیزیک انرژیه

و ثابت شده اس

دیگه چی رو بخونم ؟

شما فلسفه بخون میفهمی چی میگم

خداوند موجود نیست

خداوند وجودیه که وجودشو از خودش میگیره یعنی قابل لمس نیست قابل دیدن نیست

فقط میشه حسش کرد

از نظر دینی هم برسی کنی همینه 🤗😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پیج محمد علی و دارم البته الان اینستا ندارم ولی تو ایتا و تلگرام آره قابل اینکه با پیج محمد علی آ ...

اصلأ گلادیاتوری هست واسه خودش

منم یه زمانی به کانال شکرگذاری عضو شدم ولی کم کم مسیرش منحرف شد انگار جای ما و خدا عوض میشد و هر چی میگفتیم باید اجرا میشد و تهش بن بسته

😭😂وایی گلم خداوند انرژیه از نظر فلسفه فیزیک انرژیهو ثابت شده اس دیگه چی رو بخونم ؟ شما فلسفه بخون ...

کار پیج های رویا فروشی اینه که حق و باطل رو با هم قاطی میکنن و اون وقت آدم نمیتونه حق رو از باطل تشخیص بده

کار پیج های رویا فروشی اینه که حق و باطل رو با هم قاطی میکنن و اون وقت آدم نمیتونه حق رو از باطل تشخ ...

گلم من کاری به کلاه.بردار ها ندارم اونام مثل دعا نویس هان

من از نظر عقلی گفتم

اینکه میشه انرژی خودتو ببری بالا از خدا درخواستی کنی

همچن چیزی که تسلا میگفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40