fjtfn مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 268 عنوان کمکککک لطفاا 181 بازدید | 25 پست سلام خوبید دوستان من دبیرستانی هستم فردا بازارچه داریم میخوام رولت کالباس و سالاد ماکارونی یا ژله درست کنم میشه راهنمایی کنید کدوم بیشتر فروش میره ؟ و اینکه چیکار کنم و چطور تزئین کنم قیمتش رو چطور بدم بگید لطفاً ممنونم دعواتون میکنم کارم واجبه امروز | 14:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fgfgfgfg عضویت: 1404/02/26 تعداد پست: 352 نه عزیزم تبریزی هستم ها چون هوا خوزستان آلودس فردا ممکنه تعطیل شده گفتم مواد خوراکی که درست میکنی خراب نشه ،گلم سالاد ماکارونی فروشش بیشتره با رولت اینا ولی بیشتر شیرینی جات اینا
fjtfn مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 268 ژله فروش نداره اگه تونستی همون ساندویچ اینا خوب فروش میره آره راست میگی سالاد ماکارونی اینا خوبه با لواشک ؟؟؟
limo_o عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 243 نمیدونم کدوم شهری ولی اگه سرد یا بارونیه آش رشته خیلی خوبهاسنک شنسل مرغ با پنیر پیتزا هم تو مدرسه ما خیلی طرفدار داشت
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 7150 سمبوسه می تونی درست کنی هرچی مواد میخری به اضافه روغن مصرفی و تقسیم بر تعداد کن یه سودی هم بکش روش استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐