2821
2789

بله

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد سریال چرتیه

همه قسمت هاش دیدید؟

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اصلا ندیدمش

برای همین دوستش ندارید

اونها که دیدن علاقه دارن

برای همین دوستش نداریداونها که دیدن علاقه دارن

نمیدونم والا

حتی فک میکنم ارزش دیدن نداره

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

برو دوتا سریال سینما خانگی نگا کن این چرت پرتا چیه ناموصا😐

سوجان یه سریال بی ادعاست و کم هزینه و اصطلاحا شهرستانی اما اتفاقا از عمده ی اون سریال های مدعی که اکثرا فقط ویترین دارن جلوتره

خان با اون چشای چپو لبو لوچه کجش اصلا شبیه خان نیست خونه ش هرکی خواست وارد میشه تفنگچی نداره. د

سریال تو دهه ی پنجاه روایت میشه اون دوره دیگه خان و خان بازی معنای خودش رو از دست داده بود و اصلا دیگه مثل دهه های قبل نبود

خسرو رو هم فقط به خاطر اینکه پولداره و بقیه اهالی بی پول بهش میگن خان

2823
2791
2779
2792