2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

1 بازدید | 11 پست

واقعا خواهر شوهر و جاری چه موجوداتین😐🩸

میان میشینن پیش من ک اره فلانی اینطوره

فلانی اونطوره ،خب ب من چه😐

اصلا از روزی ک وارد خوانواده شدم از بدی دوست و آشنا میگن ی جوری شده ک ب همه حس بد دارم ب همه بد بینم

و اینک همسرم ی دوست دختر داشتن(تقریبا نامزد) رفت و آمد خوانوادگی هم داشتن و قرار بوده ازدواج کنن

اینا همش از بدی اون میگن ک اره اون اخلاقش بد بود خیلی افتاده داشت خیلی فلان بود ولییی خوشگل بوده،با کلاس بوده ،خاص بوده و فلان

ما دیگ باهاش ارتباط نداریم😐

و اصل موضوع اینجاست ک میبینم باهم در ارتباطن😐😐😐😐😐

و چند وقت پیش ت ی عروسی اون دختر رو دیدم از وقتی اون دختر و خوانواده اش اومدن کسی از خوانواده همسرم با من حرف نزد😐مثلا سوال میپرسیدم بهم پشت میکردن و میرفتن😐

بعد عروسی اومدن پیشم

آیا دیوانه نیستن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت قبلا یکی دیگه رو میخواسته و تو میدونی و باهاش ازدواج کردی؟

متاسفانه قبل از ازدواج ب من نگفتن ک جدی بوده و فامیل هست و آنقدر ارتباطشون قوی بوده

ولی میدونستم کسی بوده قبلا ک همسرم گفتن ک فراموش شده و آنقدر اون روزا سختی کشیدم ک نمیخوام برگردم ب اون موقعه(تردید دارم)ب من گفتن یکی دوماه بوده رابطه

ک بعد از ازدواج همه چیز رو فهمیدم

ک حدود یکسال باهم بودن رفت و اومد ب خونه های همدیگر هم داشتن و سر ی مسئله ای ب هم خورده

چندماه پیش دیدم ک عکساشو میدید

نزدیک بود سکته کنم

ک قسم خورد اتفاقی اومده ت اکسپلوررم کنجکاو شدم (باور نکردم)

و گفتم الا ک بهش فکر میکنی جدا شیم ب خانواده اش هم گفتم

و.. گفت ن چنین چیزی نیست🙁

روزی نیست ب این موضوع فکر نکنم

چه اشکال داره عزیزم خوب دیگه نخواسته ولی به نظرم خانواده همسرش و همسرش باید اون موضوع رو تموم شده بد ...

اره

دوستام همه همسراشون دوست دختر داشتن و میگن برامون مهم نیست

ولی برای من بود متاسفانه دیر فهمیدم🥲

چه اشکال داره عزیزم خوب دیگه نخواسته ولی به نظرم خانواده همسرش و همسرش باید اون موضوع رو تموم شده بد ...

همسر منم قبل من نامزد داشته از اقوام دورش بودن یک بار راجع به نامزد قبلیش حرف نزدن فقط اومد خواستگاری ما تو تحقیقات متوجه شدیم خواستم ردش کنم که واسم توضیح داد که نخواستیم همدیگرو شمام بیشتر فکر کن و بعد جواب بده که این شد الان 14ساله که زن وشوهریم وخداروشکر مشکلی نداریم استار تر عزیز راجع به این موضوع حرف پیش میاد یه جوری نشون بده خوشت نمیاد بشنوی که تکرار نکن

عزیزم پایدار باشینبارها این کار رو کردم ولی متاسفانه میگن باز

قربونت عزیزم

گذشته دیگه قبل شماهم بوده فکرتو در گیر نکن

بچسب به زندگیت

ارتباط تو با این خواهر شوهر وجاری کم کن به شوهرت محبت کن باشگاه برو به زندگیت برس

مردا مثل بچن باید خیلی هواشونو داشته باشی