2777
2789
عنوان

خانواده سمی

61 بازدید | 7 پست

تازه کشف کردم خانواده ام سمی هستند کنترل گر انتقادی ووو..

بچه ناخواسته بودم از موقعی که تصمیم گرفتم مستقل خونه پدر بزرگ و مادر بزرگ برم مادرم رفتار منفعت طلب و انتقادی افراطی پیدا کرده و میخواد با محبت الکی منو کنترل کنه ..

پدرمم خیلی بدتر شده افراطی رفتار میکنه تا کاری برام پیش اومده برم جایی دعوا با من بحث و بهونه به پا میکنه

3 ساله سلامت روانی و روحیم بهم ریخته

به اون خواسته ایی که میخواستم تو بچگی نرسیدم

حالا موندم چجوری رفتار کنم که دیگه حسی نسبت به من نداشته باشن و قلق شو به دستم بگیرم که جدا بشم

حرفات منطقی نیست عزیزم ، پدر و مادرت هستن حق دارن نگرانت بشن ، قرار نیست هر چی تو رویا مونه اتفاق بیوفته یکم باید منطقی برخورد کنیم ، میخوایی بری پیش پدر بزرگو مادر بزرگت چی کار؟؟ اونا خودشون بنده خدایا سنی ازشون گذشته شاید بخوان غذا سبک بخورن روشون نشه بهت بگن و هزار تا مسأله دیگه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفات منطقی نیست عزیزم ، پدر و مادرت هستن حق دارن نگرانت بشن ، قرار نیست هر چی تو رویا مونه اتفاق بی ...

اابته بگم نمیخواستم زیاد توضیح بدم گفتم راهکاری دارید در میون بزارید

قرار نیست فقط بخور و بخواب داشته باشم خونه مادر و پدربزرگم اتفاقا چون تنها هستن مشکلی ندارن

من فقط یه راه حل میخواستم نه اینکه خودتونو بزارید جای من

ممنون 😄🌹

اابته بگم نمیخواستم زیاد توضیح بدم گفتم راهکاری دارید در میون بزارید قرار نیست فقط بخور و بخواب داشت ...

من خودمو جای شما نزاشتم!

گفتم پدر و مادرت حق دارن که نخوان شما از پیششون بری اپن حرفایی هم که زدم طبق تجربه گفتم یه ماه دو ماه نهایت سه ماه بعدش کم کم میخوان که برگردی پیش مامان بابات

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

این حرفهایی که بهت میزنن میکن بجای این حرفها بشی درستو بخون انگار دست خودته ولی تو هم باید بری بیرون استراحت کنی در بر و ومادر بزرگای به نظذ من اول اعتماد سازی بکن بابا بزرگت بردار ببر برید بستنی بخورید با مادر بزرگت شرط بندی کن باهاشون حال کن عشق بازی کن بگو با دوست پسرم دارم میرم بیرون بخدا باورت نمیشه من تو جوانیم اگر به یه خانم مسن میخوردم آنقدر تو اون مسیر حال میکردم. فقط اینو بدون نشین ت خونه به اوقاتی رو.