2777
2789
عنوان

وام

176 بازدید | 26 پست

سلام

امروز بالاخره تونستم وام ازدواجمو برای بانک مهر بگیرم

منتهی من حساب تو بانک مهرندارم و مامانم داره

و الان بعدفوت پدرم شرایط اقتصادی خوبی نداریم یعنی مامانم مدیریت مالی نداره و تمام پول هرماه رو خرج میکنه کلیم به اقوام و فامیل بدهکاره 

خیلیم اصرار داره پولو به حسابش بریزم

تاالانم خرجی واسه جهازم نکرده هرچی گرفتم یا مادشوهرم گرفته یا پس انداز کردم

بنظرتون چیکارکنم؟

ازونجا که بانک مهر عضو شتاب نیست اینو بهونه کردم که بریزه به حساب خودم ولی میگه میریزم به کارت دیگم بنظرتون چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند اگه لازمه ده تومن خرج کن یه حساب باز کن خب دلیلی نداره تو حساب خودت ...

خب میخواستم باز کنم مامانم اصرار که نه حساب من هست

بانک پول رو واریز میکنه به حساب خودت شما هم درجا پایا بزن واسه حسابت تو بانک دیگه شرط گرفتن وام افت ...

میدونی میترسم مامانم ازم ناراحت بشه ولی از طرفیم نگران اینم که بقیه پولو خرج بدهیایی کنه که درحال حاضر اولویت ندارن

جدی؟ پس خیالم راحته دیگ 

این واضحه، بانک فقط صاحب حساب رو میشناسه و در مورد وام ، وام گیرنده و ضامن رو.بانک که محفل خانوادگی نیست ، بیاد بگه خانم وام رو به حساب مامانت بریزیم یا خودت ؟

این واضحه، بانک فقط صاحب حساب رو میشناسه و در مورد وام ، وام گیرنده و ضامن رو.بانک که محفل خانوادگی ...

میدونی عزیزم من ۱۸سالمه و زیاد گذرم به بانک و ..نخورده و چیززیادی راجب این نمیدونستم