2777
2789

سلام دوستان ممنون ک اومدین لطفا یادم بدین هزار بار پرسیدم نمیدونم چرا یادنمیگیرم حتی با اسکرین شات.لطفا شمام بازم بگید شاید فرجی شد .اخه لازم دارم😭😭😭😭😭

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

باگوشی اومدی؟ بالای صفحه سمت راست سه نقطه داره بزن روش گزینهcopy link روانتخاب کن .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو رو تاپیک مورد نظر لمسش کن و دستتو نگه دار.یه کادر باز میشه قسمت کپی لینک یا کپی کردن آدرس رو بزن بعد اون جایی که میخوای لینک بذاری دستتو نگه دار و  گزینه پیست یا چسباندن رو بزن

تو اون کادر بالا انگشتتو بزار نگه دار همشو علامت بزن کپی کن.بعد هر جا میخوای پِست کن

چجور با اسکرین یادم بده لطفا

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

بعد بیا تو همین قسمتی ک تایپ میکنی دستتو نگهدار روش past روبزن . (مثلاً این قسمتی که داری تایپ میکنی دفترِ خب؟دستتو نگهدار روی خط دفتر بعدPastروبزن .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چجور با اسکرین یادم بده لطفا

انگشتتو بزار رو متن عنوان تاپیک نگه دار تا گزینه کپی بیاد دیگه👹

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
خیلی واضح گفتم😄

وای چقد ساده توضیح دادی مرسی گلم واقعا ممنون ممنون

انگشتتو بزار رو متن عنوان تاپیک نگه دار تا گزینه کپی بیاد دیگه👹

ممنون گلم