2777
2789
عنوان

رشد مژه

101 بازدید | 19 پست

سلام میشه لطفاً بگین برای تقویت و بلند شدن مژه هام چه روغنی استفاده کنم؟ گفتن تقویت مژه سریتا ولی هم گرونه هم بعد استفاده ریزش شروع میشه . لطفا تجربه هاتون رو از مصرف روغن ها و روش های سنتی بگید

گاهی ضعیف و رنگ پریده گاهی قوی و پر نور، ماه معنی انسان بودن را میفهمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سریتا خوبه، من استفاده کردم واقعا بلند میکنه اگه اینطور استفاده کنید که اولش مثلا تا یک ماه هر روز ماه بعد یه روز در میان ماه بعد هفته ای دو بار ماه بعد هفته ای یکبار ریزش نمیده یعنی باید استفاده و ادامه بدی ، کم کنی ولی قطع نه

ریزش نداره سریتا

دلیل ریزش اینه که یهو قطع میکنن

باید کم کم قطع شه

روغن زدن به ابرو شاید خوب باشه ولی مژه واقعا حساس و ریسکیه

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

خودم سرمه خریدم یه ماهه میرفتم بازار همه میگفتن سرمه زدی ؟الان سه روز یه بار میزنم

تاثیرش چطوره ؟ منظورت سرمه که زنای قدیم میزدن

فقط سریتا خوبه، من استفاده کردم واقعا بلند میکنه اگه اینطور استفاده کنید که اولش مثلا تا یک ماه هر ر ...

خب عزیزم سریتا پولشم گرونه .🤣😁

شما چندوقت پیش استفاده کردی و یدونه برای ۱ دوره استفاده کردی ؟

من وقتی خریدم ۳۰۰ هزار تومن بود چند بار تمدید کردم برای من خوب بود اما در کل باید ادامش بدی همیشه اگه هزینش برات زیاده پس بیخیال