2777
2789
عنوان

چطوری دکش کنم 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 73 پست

حرفاشم حالمو بهم میزنه

مثلا ی هفته پیش داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم 

پسر داییش گفت این کدوم ج .... د ه ایی ک باهاش حرف میزنی 

اینم غش کرده از خنده 

منم قطع کردم 

زنگ زد دوباره گفت پدرتو درمیارم اگه ی بار دیگه گوشی رو من قطع کنی 😢😢😢😢

جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟                      من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به درک هر کار میخای بکن 😐😐😐

😢😢😢سوال کردم خو 

مغزم قفله 

جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟                      من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳

چون میدونه ترسیدی همش تهدیدت میکنه فردا از خاسته ی خاک برسری میکنه وتو مجبوری بری چون میترسی تو فامیل نمیگه چون ابروی خودش ومادرش میره اونکه اینقد رو مامانش حساسه صددرصد کاری نمیکنه ابروی مامان جونش بره،خطتتو بشکن دخترخوب خودتو ازاد کن از همچین ادمی یا به ابجی خاله ای که باهاش راحتی بگو اوناهم میتونن کمکت کن یه سیلی خوردن از بابات بهتر از این تحقیرا وتهدیداس 

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
ب خواهرم ک شوهرش فوت شده هم توهین میکنه  میگه خواهرت الان دیگه آزاده بگو بیاد پیش من ی چن شبی ...

اونوقت شما جوابشو نميدي؟

شما يه اشتباهي كردين كه به همچين ادمي ابراز علاقه كردين اما اشتباه بدترتون اينه كه به اين رابطه ادامه بدي و ازش بترسي، از طرز حرف زدنش مشخصه كه هييييچ ارزشي براي شما و خانوادت قائل نيست

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اونوقت شما جوابشو نميدي؟ شما يه اشتباهي كردين كه به همچين ادمي ابراز علاقه كردين اما اشتباه بدترتون ...

آخه من ازکجا  میدونستم اینهمه بی تربیت تشریف داره 

همه ازش تعریف میکردن 

نه چی بگم فحش بدم ؟

فقط میگم خجالت بکش 😢 

آخه من ازکجا  میدونستم اینهمه بی تربیت تشریف داره  همه ازش تعریف میکردن  نه چی بگم ...

نه لازم نيست فحش بدي اما همونجور كه اون از مامانش دفاع كرد تو هم از خانوادت دفاع كن

به هر حال اكثرا بهت توصيه كردن به خانوادت بگي و ازش جدا بشي، شما هم كه ميگي رابطتون در حد چت كردن بوده و دوماه بيشتر نيست،فوقش يه مدت خانوادت باهات سرسنگين ميشن كه ارزش داره تا اينكه از ترست با همچين ادمي بموني.

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
آخه من ازکجا  میدونستم اینهمه بی تربیت تشریف داره  همه ازش تعریف میکردن  نه چی بگم ...

تو گذشته ی منی چقد میترسیدم خدا ولی الان میگم خاک تو سرم مثلا میخاس چیکارکنه هیچوقت ابروخودشو نمیبره مخصوصا که فامیلید

تو گذشته ی منی چقد میترسیدم خدا ولی الان میگم خاک تو سرم مثلا میخاس چیکارکنه هیچوقت ابروخودشو نمیبره ...

جدی ؟

دلموزدم ب دریا خطمو خاموش کردم 

ببینم چی میشه 😢

جدی ؟ دلموزدم ب دریا خطمو خاموش کردم  ببینم چی میشه 😢

اره منم مث چی میترسیدم درحدی که میخاسم خودکشی کنم😒😒😒😒دلو زدم به دریا منم تهدیدش کردم که میرم ازش شکایت میکنم دیگه خسته شده بودم نمیدونستم اون از من ترسو تره فقط حرفاش حرفه نقطه ضعف داده بودم دستش واسه این تهدیدم میکرد میدونست ترسوام😩😩😩😩😩