2777
2789
عنوان

طلا فروختم

1 بازدید | 17 پست

برای شهریه دانشگاهو یسری کارا یه گردنی ریزه میزه فروختم و بابام امروز فهمیدم

نگفته بودم بهش که اگه میگفتم نمیزاشت بفروشم بخاطر یسری چیزا دستمون یکم خالیه نمیخواستم وقتی نداره شهریه منم فشار بیاره روش

میگفت خرج تحصیلتو خودت میدی که بردی طلاتو فروختی

کارم اشتباه بود ولی نخواستم من دستو جلوش برای پول دراز کنم ولی اون نداشته باشه که بده

من اون روز مردم الانم اینی که هست روحمه نه خودم پس اذیتم نکن وگرنه میام تو خوابت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباها یه جوری هستن انگار هیچ وقت پول ندارن

بابای من همه چیز تو زندگی برام فراهم کرده که من اسایش داشته باشم منم خواستم همون کارو براش خودش بکنم که غرورش له نشه ولی نشد

من اون روز مردم الانم اینی که هست روحمه نه خودم پس اذیتم نکن وگرنه میام تو خوابت

کار خوبی کردیالهی شکر طلا داشتی کارهات ردیف شدطلا مال این روزاست دیگه

پشیمونم من میخواستم برای پول ادیتش نکنم ولی با این کار بیشتر اذیت شد شرمندگیو تو چشماش دیدم

بابای من همه چیز تو زندگی برام فراهم کرده که من اسایش داشته باشم منم خواستم همون کارو براش خودش بکنم ...

وا اینجوری که لهش کردی طلا بفروشی برا شهریه

تازه از نظر اقتصادی هم بهش ضربه زدی

لااقل طلا را له خودش میدادی نگه میداشت برا جهزیت پول شهریه را میداد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ی کاربر تاریک قبلی میگفت زندگی بهشتهعجب بهشتینمونه بهشت شرمندگی پدر

تو چشماش دیدم شرمندگیو من برای حفظ غرورش کرده بودم ولی بدتر لهش کردم

وا اینجوری که لهش کردی طلا بفروشی برا شهریهتازه از نظر اقتصادی هم بهش ضربه زدیلااقل طلا را له خودش م ...

وقتی نداشت پول چی رو میداد نداشت که بردم فروختم