دوستان روز ۸ سیکلمه امروز خونریزی شدید دارم همراهش لخته دو سه روز پیش بهتر بود پاک شدم رفتم حموم اومدم از دیروز پریروزه شدید شده تو اقدامم هستم میگم نکنه قسط کرده بودم اینجوری شدم کیا مثل من شدن تاحالا😭😭😭
خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰
اینجا کسی نمیتونه بگه مشکلت چیه عزیزم،حتما امروز برو دکتر و سونوگرافی بده
خیلی عجیب شدم اخه اصلا نمیتونم راه برم انقد زیاده😭
خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه بار اینجوری شدم متاسفانه که هی ادامه دار شد واسه همین میگم حتما برو سونو
سونو شکمی میگه؟؟