امروز صبح یه بیبی چک خودکاری زدم اول خطTیه کم کمرنگ شد بعد خط Cپرنگ شد باردارم؟یا اون خط کمرنگ بخاطر خیس شدنه
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
چند روز از موعد گذشته؟؟ بعد چند دقیقه افتاد . عکس بده
عکس فرستادم نمیاد یک هفته گذشته خطه صورتیه کمرنگه ۱۰ روز گذشته از موعدم تنبلی تخمدانم دارم
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
بیبی چک ۹۹درصد درسته حتی اگه کمرنگ باشه مثبته .. میخوای خیالت راحت شه ازمایش خون بده بهترین راهه
ازمایش رو باید برم دکتر بنویسه یا خودم برم ازمایشگاه میگیرن؟
ازاد حساب میکنن اما بدون نسخه انجام میدن. اگه تکمیلی داری ازاد برو بعدا با بیمه حساب کن
آزاد چقدره