2777
2789
عنوان

تعبیر خواب🫠

43 بازدید | 3 پست

سلام وقتتون بخیر من یه بار خیلی رندوم گفتم کاربریم رو تعلیق کنن الانم چون سوال داشتم و امیدوار بودم شما بتونین دست کمکی برسونین گفتم دوباره عضو شم ببینم چی میشه

من چند تا خواب متوالی دیدم خیلی طولانی هستن اگه عزیزی تعبیر بلده لطف کنه کمکم کنه خیلی خیلی ممنونش میشم:)

من در کل زیاد خواب نمیبینم ولی همیشه خواب هام تعبیر میشه

از این خواب ها یکی دو ماهی گذشته و تعبیر خاصی ندیدم در حالی که مطمئنم تعبیر دارن و حس میکنم درباره آیندم با اکسمه

امیدوارم همونطور که خودم تعبیر کردم خوش تعبیر باشه

۴ تا خواب دیدم تو ۴ شب متوالی

و چند روز بعد یه خواب دیگه دیدم

اولین خواب

نمک میخریدیم

با وسواس زیاد نمکای متفاوت رنگارنگ

حتی برندای مختلف

با مامان رفته بودیم و با وسواس میخریدیم

قیمت و مخصوصا کیفیت برام مهم بود

آخرش نمک خریدیم و راضی بودم

خواب دوم

اکسم بهم پیامک فرستاده بود

دقیقا متن پیامکش این بود:《چیه این خواب که به شیرینیش تازه پی بردم》

یعنی تو خوابم بهم پیامک فرستاده بود که تازه فهمیده خواب خیلی شیرینه

من تو خواب فکر کنم داشتم به این فکر میکردم که یه پیامک رندوم فرستاده تا سر صحبت باز شه

شب سوم ۲ تا خواب دیدم

اولی

بابام میگفت گوشت خریدم یادم رفت بیارمش

دومی

خواب دوم عجیب و غمگین بود فک کنم

من و دوستم داشتیم از اکسهامون به هم میگفتیم

من غمگین بودم یهو نمیدونم چیشد ما انگار از اینکه بخوایم با هم باشیم گفتیم (۱۱ ساله دوستیم تو خواب رندوم خواستیم با هم وارد رابطه شیم خیلی عجیب بود)

گفت کسی مثل تو منو نگاه نمیکنه ولی من تو خواب حس کردم منو فقط شبیه اکسش میبینه و در وارد حرفهامون به هم جوریه که میخوایم به اکس هامون بگیم

یه همچین چیزایی ولی حتی بعد اینکه گفتیم با هم باشیم من هنوز داشتم به اکسم فکر میکردم و مقایسه میکردم خوابم خیلی عجیب بود غم داشتم

خواب چهارم

خواب دیدم اکسم بهم پیام داده

پیاماش یادم نیست

ولی یادمه به کل پشیمون بود یادمه رفتم دیدمش

بهش دلداری دادم اشکال نداره دوباره میتونیم با هم باشیم

یادمه ناراحت بود منم همینطور

لبخند زدیم به هم و اون هنوز هم دودل بود ولی یه آرامش خاصی داشتم... و حس میکردم اونم همینطور

خواب پنجم(برخلاف اون یکی خواب هام که شب های متوالی بودن این خواب چند شب بعد دیدم)

دیدم اکسم پیام داده بود ولی نه از پی وی یه ربات چت داره تو تلگرام (ربات های پیامرسان تلگرام که هر فرد خودش میتونه درست کنه و میفهمه کی به کی پیام میده)

یادمه احساس ناراحتی کردم که چرا دوستم داره ولی نمیاد دوباره وارد رابطه شیم

ناراحت بودم چرا آماده نیست

و فک کنم بعدش تو خواب دیدم رباتشو برام دوطرفه پاک کرده

خیلی ناراحت شدم...ولی یادمه من تو چنلش عضو بودم از اون منو پاک نکرد و با خودم گفتم هنوز ارتباط رو نگه داشته

نمک برای دختر مجرد ازدواجه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرت درگیرشه واسه همین خواب دیدی

قبول دارم ولی خواب هام همیشه تعبیر داره چه خوب چه بد حتی اگه با فکر یه موضوع بخوابم حتما تعبیر میشه سر همین میخوام ببینم چیه تعبیرش🫠