2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

207 بازدید | 11 پست

سلام یکی از خواهرشوهرام 8 ماه بارداره

خیلی خوبن فقط یه چیزی منو یه کم ناراحت کرده اینه که یکی دو شب پیش وقتی از یه جشن نامزدی داشتیم برمیگشتیم من فکر کردم شوهرش میخواد با ما بیاد رفتم عقب ماشین نشستم که اون جلو بشینه ولی یهو تصمیمشون عوض شد و شوهرش رفت تو یه ماشین دیگه

تا من به خودم بیام و متوجه بشم یهو خواهرشوهرم خودش رفت جلو نشست نمیدونم واقعا چرا از کارش اصلا خوشم نیومد ماشین ما کوییک هست حالا بگیم مثلا پشت کوچیکه و جا تنگه خب قبلش یه مسیری رو با ما اومد تونست پشت بشینه و اینم بگم که ما 2 تا مسافر دیگه هم داشتیم که من با اونا 3 نفری پشت نشستیم

نمیدونم چرا از این کار خواهر شوهرم خوشم نیومد به شوهرم گفتم میگه حرفت بچگانهس اون شاید به خاطر شرایطش براش سخت بود که پشت بشینه

ولی اینم بگم خیلی خواهر شوهرای خوبی دارم واقعا خیلی خوبن

مادر شوهر منم خیلی خوبه من همیشه به احترام اون پشت میشینم که اون جلو بشینه

به نظرتون ناراحت شدم من منطقیه یا نه؟ کار خوبی کردم به شوهرم گفتم؟

چقد حساسی حالا ی بار با شما اومده شاید دیده جلو خالیه نشسته.اینقدر به این مسائل کم اهمیت توجه نکن چون فقط خودتو آزار میدی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

باردار بوده عزیزم اشکالی نداشته

من حتی خواهرم اجازه میداد من جلو بشینم تو ماشین اونا

میگفت تو دست انداز اذیت میشی

من همیشه دلم برای خانم باردار میسوزه چونمه خودم کشیدم میفهمم چجورین

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش به شوهرت نمیگفتی

حالا هم که گفتی دیگه بیخیالش شو تا از یادش بره

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

سلام چقدر سخت میگیری باردار بوده دیگه حالا چه فرقی داره پشت یا جلو نشستن که خودت ناراحت میکنی سرش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چقد حساسی حالا ی بار با شما اومده شاید دیده جلو خالیه نشسته.اینقدر به این مسائل کم اهمیت توجه نکن چو ...

من قبلا اصلا حساس نبودم سر همچین چیزی نمیدونم چرا اینجا بهم بر خورد

من قبلا اصلا حساس نبودم سر همچین چیزی نمیدونم چرا اینجا بهم بر خورد

ن بابا ولش کن حالا ی بار نشسته.من خودم ی بار رفتیم مهمونی موقع برگشت خواهرشوهرم که شوهرش زوتر رفت با ما اومد من رفتم جلو نشستم یهو منو از دور صدا زد گف بیا فک کردم کارم داره بعد دیدم بدو بدو رفت جلو نشست گف برو عقب خیلی خیلی بهم برخورد تا رسیدیم ی کلمه حرف نزدم انگار ی بچه رو گول بزنی چجوریه خیلی حس بدی داشتم.الان شما با فکر کردن بهش فقط خودتون رو اذیت میکنید

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خب جلو خالی بود نشست دیگه-اگه منظورت اینه باید به شما میگفت حالا که شوهرم نیومده شما برو جلو من برم عقب عجیبه- این انتظار از مادر و خواهر خودت داشته باش چون خواهرشوهر همچین کاری نمیکنه

اشتباه اولت این بود قبل اینکه شوهرش بیاد شما جا براش خالی کردی خواهرشوهرتم به خودش اجازه داده تو جای خالی شما بشینه

در اینجور موارد شما برو سرجات بشین اگه دیدی طرف داره میاد سمت ماشین شما بهش تعارف بزن اگه نه بشین سرجات-احترام زیادی کنی فکر میکنن چه خبره

خب جلو خالی بود نشست دیگه-اگه منظورت اینه باید به شما میگفت حالا که شوهرم نیومده شما برو جلو من برم ...

اره اینم هست موافقم نباید خودم جا میذاشتم من زودتر رفتم عقب که اون بعنوان اقا جلو بشینه من به شوهرش در واقع احترام گذاشتم ولی اون نه البته حالا یه درصد شرایط بارداریش باعث میشم هضمش کنم ولی اگه باردار نبود دیگه بدتر ناراحت میشدم