2777
2789
عنوان

تنفر از مادر

1801 بازدید | 10 پست

دوستان من یه تاپیک در این باره دیدم که قفل هم شده بود. بعضی کلمات برای ما مقدس هست مثل مادر. ولی دلیل نمیشه که تمام مادرها خوب باشن. من نمونه زیاد دیدم. فقط خواستم بگم بععععععله هست. افرادی که ندیدن، یه خورده از این محیط بسته ی خودشون بیان بیرون تا ببینن در جامعه چه خبره. انقدر دیدمون محدود نباشه. با تچکر!!!!

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

موافقم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون مامانای سه نسل قبله.البته النم خوب توشون زیاده ولی شامل همه نمیشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

دقیقا مادری میشناسم بعد۸سال از خدا بچه گرفته الان بچه را  زده کبود کرده خودش رفته مسافرت بچه پیش پدربزرگشه یک هبر از بچش نمیگیره فکر کنید دختر دوساله را پدربزرگش حموم میبره غذا میده 

من مامانم رو ۵ماه و دو روزه که از دست دادم داغون هستم داغون اشک امونم نمیده تا در مورد خوبیهای کم نظیر بهترین مادر دنیا تاپیک بزنم حسرت به خاب دیدنش تو دلم مونده ...درسته مادر ها هم خوب و بد دارن ... ببخشید اصلا نتونستم نیام و نگم مادر من آیه قرآن بود که تا بود قدرش رو ندونستم ... دوستان اگه ممکنه برا خوب شدن حال من دعا کنید

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
من مامانم رو ۵ماه و دو روزه که از دست دادم داغون هستم داغون اشک امونم نمیده تا در مورد خوبیهای کم نظ ...

ايشالله خدا بهت ارامش بده عزيزم منم در مورد پدرم همين احساسو داشتم تا يه سال حالم خراب بود خدا رحمتشون كنه🌷

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
من مامانم رو ۵ماه و دو روزه که از دست دادم داغون هستم داغون اشک امونم نمیده تا در مورد خوبیهای کم نظ ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

خدا رحمتشون کنه.ببین خدا چه قدر بهت لطف داشته که تونستی از همچین مادری بهره مند شی.خدارو شکر کن که خاطرات خوبی ازش داری

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
خدا رحمتشون کنه.ببین خدا چه قدر بهت لطف داشته که تونستی از همچین مادری بهره مند شی.خدارو شکر کن که خ ...

بله واقعا همینطوره نعمت بی بدیلی بود که خدا به من بی لیاقت عنایت کرده بود و هیچ جوره نمیشه شکرش رو بجا آورد 

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید