2777
2789
نظرات اونا مهم نیست هر کی کشته شده در راه هدفش کشته شده یکی هدفش دین اسلام و جهاد بوده شهید شده یکی ...

واقعا نظرتونو پسندیدم😍❤️

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤برای بسیجی که تیکه تیکه شد🖤برای معترض به حق واقعی که توی دست و پای تروریست ها کشته شد🖤 و... برای وطن🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قاطی میشن با هم قاطی میکنم خودم😂😂الان هیچ خونه تکونی نکردمهمزمان ماه شعبان هم استفاده ای نکردم� ...

کم کم بعد افطار تا سحر خونه تکونی کن

حال و هوای ماه رمضون محشره😍❤️

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤برای بسیجی که تیکه تیکه شد🖤برای معترض به حق واقعی که توی دست و پای تروریست ها کشته شد🖤 و... برای وطن🖤

نمیدونیم هر چی مقدر شده باشه برامون و پولش برسه احتمالا 206 یا 207 بازم هر چی خدا بخاد

به دل خوش انشاءالله

چرخش براتون بچرخه و پر از خیر و برکت باشه❤️✨️

نمیدونیم هر چی مقدر شده باشه برامون و پولش برسه احتمالا 206 یا 207 بازم هر چی خدا بخاد

اگه دونفرید این ماشین های بدون صندوق خوبه اما اگه بچه دارید تو سفر اذیت میشید ما خودمون 207 داریم چون تو سفر ها خیلی جامون تنگه امسال تصمیم گرفتیم عوضش کنیم

به دل خوش انشاءالله چرخش براتون بچرخه و پر از خیر و برکت باشه❤️✨️

انشالله شاید باورت نشه حتی پول یه چرخشم در حال حاضر نداریم ولی از اعتقاد و اعتمادی که به پروردگار دارم میدونم جوری میچینه و میرسونه جور میشه برامون هیچ ترسی ندارم

انشالله شاید باورت نشه حتی پول یه چرخشم در حال حاضر نداریم ولی از اعتقاد و اعتمادی که به پروردگار دا ...

اره عزیزم جوری خدا میچینه که برمیگردی عقب خودت نمیتونی باور کنی💚

ما هم دقیقا همین مورد بود

دستمون خالی بود و تازه ماشین تصادفی رو رد کرده بودیم با کلی ضرر

مغازه امون توی این جریانت 18 دی آسیب زیادی دیدی بود

با وجود دست تنگی یه جوری خدا برامون وام و پول رو جور کرد که خداروشکر یه ماشین خریدیم درسته یخورده قدیمی و داغون ولی در حد کارای توی شهر رو راه میندازه

بازم شاکریم✨️