2777
2789
عنوان

وایییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 30 پست
بخدا امسال سال اخر خانوادم فرصت دادن بهم بعد از تهوع سردرد شب ها خواب ندارم یا خواب بد میبینم یا میپ ...

وا یعنی چی خانوادم تا امسال فرصت دادن؟؟ چرا بهت استرس وارد میکنن؟؟ مثلا میخوان چکار کنن اگه امسال نشد؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منمم صفرم حتی پایین صفر ولی اگه میخای از همین الان شروع کن دختر عموم فقط ۱ماه و ۲۰روز خوند معلممون گفت فقط ۱ماه و۵یا۶روز خوندم اما خب اصولی کامل و خوب خوندن .

و در آخر انشاالله موفق باشی🤌🏻

عوضی نخندی ،چقدر با غضه قشنگی:)

وا یعنی چی خانوادم تا امسال فرصت دادن؟؟ چرا بهت استرس وارد میکنن؟؟ مثلا میخوان چکار کنن اگه امسال نش ...

اخه پشت کنکوریم امسال میدنم شوهر 🙂اگر قبول نشم امسالم

اخه پشت کنکوریم امسال میدنم شوهر 🙂اگر قبول نشم امسالم

نه اینکارو نمیکنن خیالت راحت،فقط میخوان تو خوب درس بخونی، بدون استرس و نگرانی درست رو بخون انشالله که قبول میشی اگه یه درصد هم نشدی فدای سرت سال بعد حتما قبول میشی دختر گلم

خیلیا پارسال از بهمن حتی اسفند شروع کردن پزشکی هم قبول شدن .

فقط کافیه برنامه ریزی درست حسابی داشته باشی و بهش عمل کنی یه دفعه روز اول ۱۰ ۱۲ ساعت برنامه نزار کم کم شروع کن و افزایش بده ساعت مطالعه ات حتما تست بزن و تحلیل کن از تست های سخت نترس اگر اشتباه حل کردی ناامید نشو تحلیل کن که کجای کار اشتباه رفتی درستش کن استرس نداشته باش به نتیجه فکر نکن که وای چی میشه چی نمیشه.

تمرکزت بزار روی درس و فقط درس بخون تست بزن و تحلیل کن و گوشی بزار کنار یا خیلی خیلی کم ازش استفاده کن در حد نیاز حتما قبول میشی ان شاءالله