2777
2789
عنوان

تهدید با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 127 پست
من ک از همه جا بلاکش کردم انقد زبون نفهمه ک ب هیچ صراطی مستقیم نیس ولی اون تا تیشه به ریشم نزنه ول ن ...

فامیله

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کاربران نی نی سایت اغلب نوجوانان هستند و برای لذت دروغی می نویسند اما به فرض این خانم هم راست گفته ب ...

از هوش مصنوعی پرسیدم میگه طبق قانون جمهوری اسلامی شلاق نداره حتی برای مرد اگه تصاویر بدی بفرسته به خانم ها طبق قانون حفاظت از زنان فقط جریمه نقدی میشه

اینکه با طرف رابطه نداشته شلاق بزنن عکس بفرسته

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونستم پیجش هست خودشم گفته بود

از همون پیش با ای دی ناشناس اسکرین بگیر و پیداش کنم .زر زیاد زد شکایت .من موندم چطور۱۰ساله سکوت کردی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ده سال قبول نکردم یکماهه اکی دادم بهش الان شد داستان

بلاکش کن بره .سیمکارتتو عوض کن به نام مادرت بگیر

بنده خودم را به خواب نزده ام و قصد طرفداری از هیچ ارگانی ندارم، بعدش کمی واضح توضیح بدهید ، یعنی چه ...

تو هوش مصنوعی ؟ چرا انقد کتابی مینویسی یه لحظه یک خانم موقع اینطوری حرف زدن تصور کردم 😂

کاش حرفای تو راست بود و من دروغ میگفتم کاششش

کم خالی ببند البته بهتر بود از اول به جای کلمه ی دروغ، از عبارت خالی بندی استفاده می کردم ، به فرض راست می گفتی فرستادن عکس مستهجن و مبتذل، برای ازدواج دائم غلط هست-

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است