2777
2789
عنوان

تهدید با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 127 پست

و علیکومم ..۱۰سال پیشش ؟؟هیچ غلطی نمیتونه بکنه .چون پای درجه نظامی خودشم مطرحه .از کجا فهمیدی سروانه ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاربران نی نی سایت اغلب نوجوانان هستند و برای لذت دروغی می نویسند اما به فرض این خانم هم راست گفته ب ...

والا انقدر چیزا ازشون شنیدیم که از این مورد اصلا تعجب نمیکنیم،شما هم خودتو به خواب زدی،در ضمن اینجا کسی دنبال مقصر نیست که اومدی قضاوتش میکنی

میخورن خوبم میخورن 😭

ترسوندت عزیزم .تا تن به خواسته های کثیفشون بدی .دیوار حاشا بلنده .خیلی شیک و مجلسی بزن زیر همه چی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من ک از همه جا بلاکش کردم انقد زبون نفهمه ک ب هیچ صراطی مستقیم نیس ولی اون تا تیشه به ریشم نزنه ول ن ...

خوب کاری کردی ،منم اون موقع همین کارو کردم از همه جا بلاک کردم اپلیکیشنامم بعضیا رو پاک کردم ،اگه مجبوری پیامی تماسی داشت که خودم هیچ حرفی نمیزدم جری میشد چرا درست خرف نمیزنی ،میگفتم حواست باشه که تمام مکالماتتو ضبط میکنم ،پیام بدی تک تک پیامات واسم مدرکه،دیگه کار به جایی رسیده بود که اون از من میترسید😐تازه اون خیلی روانی بود،مثلا ۴ـ۵ روز تمام دم در خونمون کشیک میکشید،آمار هممونو داشت،یهو ساعت ۳ ظهر تابستون ۶۰ درجه پیام میداد اره بابای فلان فلان شدت الان چرا از خونه زد بیرون( یعنی من بفهمم در خونست) منم محل نمیدادم ،یا نهایت میگفتم عه راست میگی؟تروخدا بهش بگو نون بخره برگشتنی😐اصلااااا اصلاااا نباید بزاری بفهمه ترسیدی،یجور وانمود کن که اره تو هم مدرک داری و دست از پا خطا کنه چوب تو ... میکنی

والا انقدر چیزا ازشون شنیدیم که از این مورد اصلا تعجب نمیکنیم،شما هم خودتو به خواب زدی،در ضمن اینجا ...

بنده خودم را به خواب نزده ام و قصد طرفداری از هیچ ارگانی ندارم، بعدش کمی واضح توضیح بدهید ، یعنی چه " خیلی چیزا ازشون شنیدیم " ؟؟؟ بعدش بحث من سر چت کردن است اگر خیلی چیز ها از آن ها شنیدید دلیل نمی شود که باج گیری کنند آن هم به این شکل که یک کاربر دروغگوی بیکار، آن هم با متن و تاپیک سرگرم شده است،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

بگو میرم شکایت میکنم همون اول از کار بیکار میشی البته اگه درست گفته باشه و قصدش ترسوندن تو نباشه

ن سروانه دیشب اونقد ترسیدم زبونم بند اومد منم تهدید کنم به التماس افتادم