2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین ژل رو گفتم،اون عکس را موفق نشدی بفرستی؟😀

فرستاذم عزیزم.هورمون که با ازمایش مشخص میشه اگه کیست داری اونا رو‌درمان کن احتمالا جوشات بره

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....
مرسی عزیزم بعد این کرم رو از کجا میگیری و قیمتش چنده؟

از داروخونه گرفتم دفعه دوم هم رفتم بگیرم گفت تموم کردیم.قیمتشاصن باورت نمیشه😂

از داروخونه گرفتم دفعه دوم هم رفتم بگیرم گفت تموم کردیم.قیمتشاصن باورت نمیشه😂

عه😐😐😂😂پس الان ک کرم نداری چیکار میکنی،یعنی فقط با یبار زدن جوشات برطرف شد؟قیمت چنده  مگه🤔

عه😐😐😂😂پس الان ک کرم نداری چیکار میکنی،یعنی فقط با یبار زدن جوشات برطرف شد؟قیمت چنده  مگه🤔

اره بخدا ولی نمیدونم بخاطر این بود یا نه چون چیزی نزدم فقط با سینره شستم و اینو میزدم یکم تهش مونده ولی چون خوب شد دیگه حال ندارم بزنم البته گفت برا لک هم خوبه ولی من یکم سوراخ شده پوستم باید لیزر کنم.الان بجاش روغن بنفشه میزنم.قیمتش ده تومنه

اره بخدا ولی نمیدونم بخاطر این بود یا نه چون چیزی نزدم فقط با سینره شستم و اینو میزدم یکم تهش مونده ...

اهان حالا منم میرم میبینم پیدا میکنم یا نه سینره رو هم حتما میخرم یعنی ازین کرمه سوراخ شده پوستت؟🤤قیمتش خیلی خوبه😍اتفاقا روغن بنفشه هم قراره خاهرم برام بخره

نه عزیزم این کرمه خیلی بی ازاره😂همون موقع که میزنی یه دیقه بعد جذب پوستته اصن رو پوست نمیشینه.بخاطر جوشام سوراخ شد😢چندسال جوش داشتم یادش بخیر قبل جوشا چه پوستی داشتم همه تعریف میکردن بعد یهو جوش زدم همه شوکه شدن.راستی الان انگشتت بکش روپوستت ببین چرب میشه یا نه؟

نه عزیزم این کرمه خیلی بی ازاره😂همون موقع که میزنی یه دیقه بعد جذب پوستته اصن رو پوست نمیشینه.بخاطر ...

شدت جوشات چقد بود؟؟تو چند مدت رفع شدن؟؟

ادمک لال نباش پرو باش