2777
2789
نه پوستم معمولیه بعله میشه عکس فرستاد همونجا که کامنت میذاری یه عکس منظره هس بزن رو اون بعد بزن رو ا ...

باشه عزیزم الان امتحان میکنم بفرستم .دوستمم ازش استفاده کرد‌خیلی راضی بود.راستی صورتتم با ژل سینره بشور

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....
اره هم کیست اثر داره هم هورمون من چون زیر گردنم هم یکم مو بود بعد دکتر گفت شاید تخمدونت کیستی باشه ی ...

هورمونو از رو چی تشخیص میدن؟منم سونو دادم و آزمایش خون پریودیمم بد نیس خیلی مرتب نیست یکی از تخمدونام یه کیست ۵ سانتی داشت که با قرص شده ۲ سانتی کم خونی و اینام نداشتم موی زائدم ندارم زیاد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم كيست هاي خيلي كوچولو دارم ولي باز هم تأثير خودشو داره و داشتن چون ارثي هم هستن متاسفانه 

ای وای هرچی ارث کوفته برا من گذاشتن😥😥😖😖😖اخه بازم این کیستو درمان کنم بازم میزنه بعدا چون میگن اکثر خانوما دارن خوب چیکار کنیم همش که نمیشه بری سونو بدی و قرص بخوری چون بازم میزنه ولی اینجا شنیدم عرق رازیانه خوبه بخورم یعنی؟

باشه عزیزم الان امتحان میکنم بفرستم .دوستمم ازش استفاده کرد‌خیلی راضی بود.راستی صورتتم با ژل سینره ب ...

باشه عزیزم مرسی😍😘ژل سینره رو هم قبلا شنیدم هفته ای چنبار باید بزنم یعنی؟

ای وای هرچی ارث کوفته برا من گذاشتن😥😥😖😖😖اخه بازم این کیستو درمان کنم بازم میزنه بعدا چون میگن ا ...

من چون يكم تپل بودم و هستم بهم گفتن ورزش كني لاغر بشي ميره ... 

خدايا به اميد تو ❤️
باشه عزیزم مرسی😍😘ژل سینره رو هم قبلا شنیدم هفته ای چنبار باید بزنم یعنی؟

کدوم چند بار ؟ ژل سینره که برا شستشو‌پوست اگه پوستت چرب نیس که روزی یبار مثلا شبا باهاش صورتت بشور اگه چربه روزی دوبار

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....