سیندرلاخیالی مدیر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 عنوان چرا بیداری | مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 64 پست من دلم تنگه خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی امروز | 02:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 انگار هرچی ناراحتیه سهم ماست.از ۱۸ دی به بعد زندگی روال نیست گیر کرده انگار همش پشت هم ناراحتی و عذا ... نمیدونم والا ایشالله درست شه خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
zahra_az_ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 772 آره ما دخترا احساسی هستیم آخه سه سال ولم نمیکرد میومد دم در خونمون تا از پنجره نگاش نمیکردم نمیرفت پس قشنگ نقششو بازی کرده بوده 💔
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 پس قشنگ نقششو بازی کرده بوده 💔 نه واقعی بود به درد من نمیخورد همه کار کرد ولی نمیشه من ازش خوشم نمیاد دوست دارم با آدم با پرستیژ باشم خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 پس قشنگ نقششو بازی کرده بوده 💔 شماها داستانتون چیه خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
zahra_az_ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 772 نه واقعی بود به درد من نمیخورد همه کار کرد ولی نمیشه من ازش خوشم نمیاد دوست دارم با آدم با پرستیژ با ... منم همیشه دوس داشتم خودم عاشق شم بعد خودم انتخاب کنم ولی الان هیچ شباهتی به این ارزوم ندارم
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 ما دخترای این نسل پرپر شدیم خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 منم همیشه دوس داشتم خودم عاشق شم بعد خودم انتخاب کنم ولی الان هیچ شباهتی به این ارزوم ندارم عشق بده سمه خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 منو میگی؟ اره خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
zahra_az_ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 772 عشق بده سمه سنتی که بدتره حداقل خودم خودمو بدبخت کنم بهتره
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 سنتی که بدتره حداقل خودم خودمو بدبخت کنم بهتره نمیدونم این جا جنگله خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
zahra_az_ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 772 اره بابام به زور میخواد بده منو به پسر عموم کوتاه و مختصر اون از من خوشش میاد ولی من ازش متنفرم
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 بابام به زور میخواد بده منو به پسر عموم کوتاه و مختصر اون از من خوشش میاد ولی من ازش متنفرم پس زیر بارش نرو چه کاره هست خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 بازاریه شت وضع مالیشخوبه خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی