سیندرلاخیالی مدیر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 عنوان چرا بیداری | مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 64 پست من دلم تنگه خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی امروز | 02:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_az_ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 772 عزیزم درکترمیکنم خودم این حالا دارم آدمایی که افتادن به جونت ولی در حد تو نیستن انگار دیگه توان جنگیدن ندارم باهاشون تو ۱۸ سالگی چه بلاهایی دارن سرم میارن 🥲
قیمه_با_مرغ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 6196 با شوهرم دعوا کردم انداختمش بیرون خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
تنهای21 عضویت: 1404/10/12 تعداد پست: 565 خوش به حالت خوشی زیاده از تک تک لحظه هاش حال میکنیم😭 کاش به شهر خوب تو مرا همیشه راه بود...
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 با این بارون قشنگ دولتیر گریه کردم سی سی ها میدونن چیه هم دلم اون پیرایی رو میخواد که برام میمیرن هم در حدم نیستن حالم داغونه خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
عطربهااارنارنج عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 449 از ساعت ۷ خوابیدم تا ۹ الانم خوابم نمیبرهصبح هم باید ۶ بیدارشم،بنظرتون بتونم بیدارشم؟استرس دارم خواب بمونم
تدباندی عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 1131 چهار پنج شبه کلا دو سه ساعت خابیدم زندگی زیر و رو شده انگار
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 انگار دیگه توان جنگیدن ندارم باهاشون تو ۱۸ سالگی چه بلاهایی دارن سرم میارن 🥲 منم 18 سالمه من که تا عقد رفتم ولی کسی مجبورم نکرد آنقدر عاشقم بود گوام زد بعد چشمامو باز کردم دیدم اصلا چیزی که میخوام نیست خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
گلآفتابگردون20 عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 7089 من خوشگلم ولی هیچ پسر به درد بخوری که سرش به تنش میخوره ازم خوشش نمیاد دقیقا درد منم همینه روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 چهار پنج شبه کلا دو سه ساعت خابیدم زندگی زیر و رو شده انگار چرا خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 با شوهرم دعوا کردم انداختمش بیرون وای شت برای چی خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
تدباندی عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 1131 چرا انگار هرچی ناراحتیه سهم ماست.از ۱۸ دی به بعد زندگی روال نیست گیر کرده انگار همش پشت هم ناراحتی و عذاب
zahra_az_ عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 772 منم 18 سالمه من که تا عقد رفتم ولی کسی مجبورم نکرد آنقدر عاشقم بود گوام زد بعد چشمامو باز کردم دیدم ... خوبه زود متوجه اشتباهت شدی
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 میترسم مشکوک به سرطانم چه خوشخیم چه بدخیم هنوز۲۰ سالم نشده دوست ندارم بخیه رو بدنم داشته باشم🥲😅 واقعا گریم گرفت خواهر برادرامنو که کشتن خودمونیم که نابودیم شب نی یادشون نیوفتم گریه نکنم تا صبح خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 717 خوبه زود متوجه اشتباهت شدی آره ما دخترا احساسی هستیم آخه سه سال ولم نمیکرد میومد دم در خونمون تا از پنجره نگاش نمیکردم نمیرفت خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی