2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاز دختر بازی

مثل پاسور بازی

بازیه دیگه 😑

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

یعنی فقط حرف بوده کلا عشقی وجود نداشته

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

ببین فقط برای اینکه ی مدت کوتاهی تورو کنار خودشونن نگه دارن دست به هر کاری میزنن شده نقش بازی کردن ا ...

خب بعد به نظرت الان چیکار کنم توی حالت طبیعی خب منم که زرتی بهش پیام نمیدم ولش میکنم تا ابد ولی خب دلم میخواد ی عملی انجام بدم یکم بازیش ندم؟🤦🏻♀️

خب بعد به نظرت الان چیکار کنم توی حالت طبیعی خب منم که زرتی بهش پیام نمیدم ولش میکنم تا ابد ولی خب د ...

نه واقعا اون اصلا براش مهم نیست اصلا کسی که یهو ناپدید میشه داره به جدایی فکر میکنه شک نکن

فقط بهشون سوخت نرسونید پسرا سوختشون اینه که فکر کنن تو ذهن دخترا موندگار باشن واسه همین بیشترشون بعد یه مدت برمیگردن چون میخواد مطمئن شه دختره فراموشش نکرده

فعلا اوضاع همین شده بیشترشون رفتنی ان بازی میکنن بازی کنید و اصلا جدی نگیریدشون

نه واقعا اون اصلا براش مهم نیست اصلا کسی که یهو ناپدید میشه داره به جدایی فکر میکنه شک نکن

چقدر مردم بی احساسن😒چطوری میتونه به من پیام نده و فکر کنه منو به بازی گرفته؟ وای سیسی دلم میخواد با یکی درد و دل کنم