2777
2789
عنوان

💕💕💕💕💕💕

83 بازدید | 11 پست

تاپیک شخصی هست یکجور مراقبه هست و درمورد ساعت هایی هست که گناه توش نیست ممنون میشم اگر تاپیک باز بود توش پستی نگذارید التماس دعا دارم مهربونا🩷

چند درصد جون دل ؟🩷💚🩵

بسم الله الرحمن الرحیم

وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

و بگو: پروردگارا! مرا [در هر کار و شغلی] به نیکی وارد کن و به نیکی بیرون آور و برایم از نزد خود نیرویی یاری دهنده قرار ده.

یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ أَغیثینى

افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد

یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی

اللَّهُمَّ بَارِكْ لِمَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَان‏

یااباصالح مددی اقاجان 💞

یامهدی ادرکنی💚

اقاجان خودت کمک کن

جز تو به کجا پناه ببرم ؟ پناهم بده

دستمو بگیر

یا علی مدد

یامولا علی

استغفرالله ربی و اتوب إلیه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

💕اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا﴾

خداوند میفرماید: از پروردگارتان آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است.

🌟🌟سوره رعد آیه 27 :

و خدای تعالی هر که را به سویش تضرع و ناله و توبه کند، توبه اش را می پذیرد.💕

🌟🌟سوره اسراء آیه 25 :

خدا هر که را که با نیت پاک به درگاه او تضرع و توبه کند البته خواهد بخشید.💕

🌟🌟سوره نساء آیه 110:

هر کس بدی کند یا ظلم کند به نفس خود با ارتکاب گناهان و سپس آمرزش بخواهد از خدا و توبه نماید خدا را آمرزنده مهربان می یابد.💕

🌟🌟 سوره شوری آیه 25:

اوست خداوندی که قبول می کند توبه را از بندگان خود و در می گذرد از بدیهای ایشان هر قدر که بد کرده باشند و می داند آنچه را که می کنید در پنهان و آشکار.💕

▫️امیرالمومنین علیه السلام :

عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الِاسْتِغْفَار.

💬 تعجّب می کنم از کسی که ناامید است، در حالی که (نجاتبخشی مثل) استغفار همراه اوست!

🌟🌟سوره طه آیه 82 :

بگو به بندگانم همانا من البته آمرزنده کسی هستم که توبه کند و سپس کار نیک نماید و او را به راه راست هدایت کنم.💕

«و اى قوم من، (نزدِ) پروردگارتان استغفار کنید،سپس به درگاه او توبه كنيد [تا] از آسمان بر شما بارش فراوان فرستد و نيرويى بر نيروى شما بيفزايد،

و تبهكارانه روى بر مگردانيد.»آیه 52 سوره ی هود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

بسم الله الرحمن الرحیم

اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَيْءٍ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ وَكِيلٌ

خدا آفریننده هر چیز است و بر هر چیز هم او نگهبان است.

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

بگو: ای بندگان من که [با ارتکاب گناه] بر خود زیاده روی کردید! از رحمت خدا نومید نشوید، یقیناً خدا همه گناهان را می آمرزد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است؛

إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا وَأَصْلَحُوا وَبَيَّنُوا فَأُولَٰئِكَ أَتُوبُ عَلَيْهِمْ ۚ وَأَنَا التَّوَّابُ الرَّحِيمُ

مگر کسانی که توبه کردند، و [مفاسد خود را] اصلاح نمودند، و [آنچه را پنهان کرده بودند] برای مردم روشن ساختند، پس توبه آنان را می پذیرم؛ زیرا من بسیار توبه پذیر و مهربانم.

وَإِذَا جَاءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِنَا فَقُلْ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ ۖ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَىٰ نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ ۖ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءًا بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ

و هرگاه کسانی که به آیات ما ایمان می آورند به نزد تو آیند، بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت را بر خود لازم و مقرّر کرده؛ بنابراین هر کس از شما به نادانی کار زشتی مرتکب شود، سپس بعد از آن توبه کند و [مفاسد خود را] اصلاح نماید [مشمول آمرزش و رحمت خدا شود]؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسم الله الرحمان الرحیم

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ.»

هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند].

سوره بقره: آیه 186.

«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَحْمَةِ اللّاهِ إِنَّ اللّاهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً أِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»

بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است .

سوره زمر , آیه 53

«وَإِذا جآءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنونَ بِآياتِنا فَقُل سَلامٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءاً بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ»

و هرگاه کسانی که به آیات ما ایمان می آورند به نزد تو آیند، بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت را بر خود لازم و مقرّر کرده؛ بنابراین هر کس از شما به نادانی کار زشتی مرتکب شود، سپس بعد از آن توبه کند و [مفاسد خود را] اصلاح نماید [مشمول آمرزش و رحمت خدا شود]؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هربار شیطون به ذهنت انداخت که اگه نشه چی سریع بگو خدای من قادر به انجام هرکاری هست

خدا همه کار از دستش بر میاد مثل بنده هاش ناتوان نیست

اگه خدایی که منو آفریده نتونه پس کی میتونه خدا قادر هس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوره انعام: آیه 54.

خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:

«مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،

اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.

من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم».

شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

خداوند میفرماید:

اي موسي! هركه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيبًا»

خدا میگه «حواسم بهت هست و مراقبتم..»

وقتی آنقدر قشنگ میگه؛ لطفا نه نگرانی برای مسیر آرزوهات داشته باش نه غصهشو بخور! اون همیشه و همه جا کنارته، بهش اعتماد کن ..☘:

:«لا تحزن سیخلق لك الله من
ظلمة الأيام نوراً»
غصه نخور؛ خدا از تاریکی های روزگار
برات نور و روشنایی میآفرینه

«خدایا»، همه چیز را
به تو میسپارم
#حسبی_الله🌱

امام زمان فرمودند:
به شیعیان من بگویید در شدائد و سختی ها مرا اینطور صدا بزنند:

یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْن

♨️توسل به امام زمان ارواحنا فداه را فراموش نکنید...

🔸باید توسلات ما، به وجود مقدس حضرت باشد. گدايی كردن پيش آقا خرج ندارد.

هر چيز میخواهی، از خدا و از #امام_زمان علیه السلام بخواه.

🔸از دعا نگذريد؛ دعا خيلی اثر دارد؛ خود دعا، عبادت است؛ به ویژه توسل به امام زمان وقت و بیوقت، را فراموش نكنيد.

🔸میگویند: كسی كه درِ خانهای را كوبيد و زياد در زد، بالاخره در را باز میكنند.

درِ خانه امام زمان را بزن. خدا میداند كريم است، آقا است، مهربان است.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا﴾

خداوند میفرماید: از پروردگارتان آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است.

🌟🌟سوره رعد آیه 27 :

و خدای تعالی هر که را به سویش تضرع و ناله و توبه کند، توبه اش را می پذیرد.💕

🌟🌟سوره اسراء آیه 25 :

خدا هر که را که با نیت پاک به درگاه او تضرع و توبه کند البته خواهد بخشید.💕

🌟🌟سوره نساء آیه 110:

هر کس بدی کند یا ظلم کند به نفس خود با ارتکاب گناهان و سپس آمرزش بخواهد از خدا و توبه نماید خدا را آمرزنده مهربان می یابد.💕

🌟🌟 سوره شوری آیه 25:

اوست خداوندی که قبول می کند توبه را از بندگان خود و در می گذرد از بدیهای ایشان هر قدر که بد کرده باشند و می داند آنچه را که می کنید در پنهان و آشکار.💕

▫️امیرالمومنین علیه السلام :

عَجِبْتُ لِمَنْ يَقْنَطُ وَ مَعَهُ الِاسْتِغْفَار.

💬 تعجّب می کنم از کسی که ناامید است، در حالی که (نجاتبخشی مثل) استغفار همراه اوست!

🌟🌟سوره طه آیه 82 :

بگو به بندگانم همانا من البته آمرزنده کسی هستم که توبه کند و سپس کار نیک نماید و او را به راه راست هدایت کنم.💕

«و اى قوم من، (نزدِ) پروردگارتان استغفار کنید،سپس به درگاه او توبه كنيد [تا] از آسمان بر شما بارش فراوان فرستد و نيرويى بر نيروى شما بيفزايد،

و تبهكارانه روى بر مگردانيد.»آیه 52 سوره ی هود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با چشای خودم دیدم شرایط طرف وچجوری با چه پایه ای واینکه اون تایمم جون کند به معنای واقعی مرد وزنده شد والان دانشجو رشته های تاپ اند

پنج شیش ماه کور وکر ولال باش وفقط کتاببب کتاب کتاب

برا کنکور از وسطای دی شروع کرد ورتبه ۴۸۰ تجربی شد

بعد میگن نمیتونیم بعضیا

ولی از یه جایی دیگه برام مهم نبود مرگم چیه

درد میکشیدما! از ته دل واسه جوونیم، واسه بی پولی، برای خستگی و همه چی درد میکشیدم

حالم بد بود

پشت میز گریه میکردم

روی کتابا گریه می کردم

ولی به خودم سیلی میزدم که وایساااااا لعنتی

احمق به خودت بیااااا

عمرت رفته تمومش کن دیگه🥲💔
فقط انجامش بدم ۶ ماه بخونم و بجنگم تهش بشم ۱۰۰۰۰۰ مهم نیست اصلا

تو هرچی برنامه ریزیه از امروز شروع میکنمم تا ببینم روز کنکور کجام فوقش میبینم اونی که میخوام نمیشه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسم الله الرحمن الرحیم

وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

السلام علیک یا رسول الله

السلام علیک یا امیرالمؤمنین

السلام علیک یا فاطمة الزهراء

السلام علیک یا حسن بن علی

السلام علیک یا حسین بن علی

السلام علیک یا علی بن الحسین

السلام علیک یا محمد بن علی

السلام علیک یا جعفر بن محمد

السلام علیک یا موسی بن جعفر

السلام علیک یا علی بن موسی

السلام علیک یا محمد بن علی

السلام علیک یا علی بن محمد

السلام علیک یا حسن بن علی

السلام علیک یا بقیة الله، یا صاحب الزمان.

وَمَن یَغْفِرُالذُّنُوبَ إِلآاللَّه

وکیست بہ جزخالقِ نورکہ گناھان راببخشد؟آل عمران ۱۳۵
افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد
یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی

اللَّهُمَّ بَارِكْ لِمَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَان‏

یااباصالح مددی اقاجان 💞
یامهدی ادرکنی💚
اقاجان خودت کمکم کن

جز تو به کجا پناه ببرم ؟ پناهم بده دستمو بگیر
یا علی مدد یامولا علی

استغفرالله ربی و اتوب إلیه

فقط به نیت رضای خودت و خوشحال کردن امام زمانم

وقف امام زمان عج می کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نیت کمک به جامعه ی مهدیار شو و امام زمانت درس بخون

،مطمئنم مهدی فاطمه کمکت میکنه>> شهید ریحانه سادات ساداتی

تموم تلاشمو میکنم که اخرش بگم ^ از جایی که پشیمون شدم و توبه کردم صدمو گذاشتم و خدا خودش وعده قبول شدن توبه رو داده گفته از ته دل پشیمون بشی می بخشمت و برات جبران می کنم

در همه مواقع با هر نوع گناهی و من میدونم وعده ی خدا حقه

بعدش به خودم میگم همه ی صدمو گذاشتم وجودمو گذاشتم براش و بعدش سپردمش دست خدا

که خدا هم خودش توبه پذیره و هم مهربون و جبار هست جبار یعنی جبران کننده

خدای من هم توبه پذیره و هم جبار

یا ابوالفضل العباس مددی

1
5
10
15
20
25
30
35
40