2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه بستگی به شخصیت دختر و فرهنگ خانوادگیش داره

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

کسی که شمارو بخاطر این چیزا میخواد که اصلا نگاه نکنی بهش بهتره چه برسه وارد رابطه شی

پسر عاشق اصلا این چیزارو نمیخواد کسی چه رابطه جدی میخواد بجای این چیزا از شما چیزایی مثل افکار شما براش مهمه مثلا ایندتون یا طرز فکرتون رفتارتون اخلاقتون کسی که چیزی نمیپرسه فقط سر هر فرصت میگه بیا این چیزارو بده ازش جدا شی بهتره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز