2777
2789
عنوان

فرهنگیان

1 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

۲۰سالمه و میخوام برای ۴۰۶ فرهنگیان بخونم

پایه ام یعنی دهم و یازدهم به کرونا خورده و ضعیفه

۴۰۵ ترمیم دارم و قصدم اینه با ترمیم برسونم ۱۸-۱۷

رشته انسانی منطقه یک هستم

با روزی ۱۲ ساعت مطالعه طبق شناختی که از خودم دارم درصدهارو متوسط میتونم بزنم تو ۴۰۶ .

به نظرتون شانس قبولی فرهنگیان رو دارم؟

چون من بومی تهران محسوب میشم و رقابت تهران حتی بیشتر از سایر مناطق یک هست چه برسه به اینکه معدلت هم متوسط باشه

خوشحال میشم اگه کسی دانشجوی فرهنگیان بوده راهنماییم کنع:) مشاور ندارم چون برنامه ریزی و تمرکز خوندن دارم فقط خیلی استرس دارم یعنی اینطوریم که الان یه هفتس دارم میخونم (فعلا هدفم ترمیم یکی از پایه هاییه که در سوابق تاثیر گذاره) و تقریبا یک درس به جز جغرافیا ، نیم فصل از عربی و ریاضی خوندم اما حس میکنم کمه و مناسب نیست . یعنی حس میکنم تا خرداد نرسم همه رو بخونم با اینکه خیلی دقیق میخونم حتی بعد خوندن از خودم امتحان تشریحی و شفاهی میگیرم . خلاصه که بگید میتونم به نظرتون بیارم یا نه و اگه نمیتونم بیارم مشکل چیه؟ معدل متوسطی که قصدش رو دارم یا ساعت خوندنم یا درصد هایی که مد نظرمه؟

من پارسال بهمن ماه شروع کردم

اره بخون به نظرم تو تلاش خودت رو بکن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

قطعا میتونی.. ببین از نظر تونستن که خب هیچ شکی نیست ولی در صورتی میشه که یه وقت وسط راه جا نزنی از خودت بپرس تو این یه سال میتونم استمرار داشته باشم؟کم نیارم؟قشنگ معلومه علاقه داری و متعهد هم میتونی باشی ولی اضطراب عملکرد داری انگار یکم..

به نظرم با کلاسای آنلاین پیش برو و مطمئن باش سال دیگه همین موقع اگه استمرار داشته باشی به قبولی فکر نمیکنی،به رتبه شدن فکر میکنی!

ما فکر میکنیم باید قویترین نسخه خود باشیم، اما در حقیقت، لازم است فقط آن شخصی باشیم که با تمام تضادهایش، هنوز میخواهد تلاش کند...🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.