سلام دندون خراب عفونت کمه درمان نکنی چی میش؟ من دو سال میش دندونم عصب کشی پر گردم پر کردنش ریخت و دندونم شکست نصف دندونم مونده همش میترسن عفونت کنه ولی انروز فردا میکنم برای درست کردن اینقد هن گرون میگیرن راسته میگن ک عفونت دندون وارد بدن و.... میش؟
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
عزیزم بهتره هر چه زودتر ب دندانپزشک مراجعه کنین، ب احتمال زیاد روکش لازم بشه و اینکه عفونت دندان عوارض دیگه ای داره ک درموارد شدید درد بسیار زیادی داره...
عزیزم بهتره هر چه زودتر ب دندانپزشک مراجعه کنین، ب احتمال زیاد روکش لازم بشه و اینکه عفونت دندان عوا ...
دندونم درد نداره هیچی یکم بو میده
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
عفونت ممکنه بزنه جاهای دیگه..مهم تراینه عفونتش بقیه دندوناتو خراب میکنه هوای دهنت الوده س ب خاطر اون ...
همه دندون هامدرست کردم این مونده