2777
2789
عنوان

جاری بیشعور

241 بازدید | 20 پست

از بس توهین های ریز و درشت کرده مثل چای تعارف نکردن جلو جمع همه

یه مدت قهر بودیم دوباره خودش اومده جلو باز گفتیم ول کن بذار ببخشیم دوباره چند مدت بعد خونه مادرشوهرم به همه بشقاب میوه آورد جز ما منم به مادرشوهرم گفتم تعارف چای رو به این بیشعور ندید

دوباره قهر خودش تولد پسرش پارسال زنگ زد

رفتیم از کادو ما تشکر نکرد

دوباره محل ندادیم

تا خودش پارسال عمل شوهرم اومد عیادت

دوباره این تابستون همه دور هم شام می خوردیم جا نبود من پیش این نشستم پاشد رفت آشپزخونه غدا شو خورد

دیگه مخل سگ ندادیم تا دعوت کر. تولد پسرش نرفتیم و گفتیم کاری با اونا نداریم اصلا نه سلام نه دست دادن هیچ کدوم نه من نه شوهرم نه دخترم

امشب خونه مادرشوهر بودیم جاری خودشو صاحب خونه می دونه به همه چای تعارف کرد جز ما

شوهرم هم پاشد رفت برای ما چای آورد

وای خدا

بقیه چیزی بهش نمیگن؟

که خودشو جمع کنه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم، زودتر پا میشدی و چایی تعارف میزدی و به انام نمیدادیچرا منتظری یکی دیگه بهت چای تعارف کنه؟

من بیشعور نیستم قهر بودن و بیشعوری فرق داره من اگه چای هم بگیرم به همه می گیرم

به مادرشوهرت بگو رفتارش زشت و بچه گانست و من دیگه باهاش کاری ندارم

خونشون اصلا نه تو برو نه دعوت کن خونه مادرشوهرتم بعد تعارف با ارامش و لبخند پاشو واسه خودت و شوهرت و دخترت وسایل بیار

همه قطعا شناختنش عوضی رو

تو هم جلو جمع اصلا نه بهش تعارف کن نه حرف بزن

دقیقا رفتارهای جاری منو داره،من اینجور وقتا خودم پامیشم از خودمون پذیرایی میکنم،یا مثلا منم میوه تعارف میکنم به اونو شوهرش تعارف نمیکنم،انقدر این حرکت تکرار تا خودش ترک کرد،دیگه الان اولین نفر به ما تعارف میکنه،😊