2777
2789
عنوان

مهاجرت

88 بازدید | 23 پست

مهاجرت به کشور المان بدون هیچ پشتوانه مالی و حمایت میشه؟ کسی هست از بستگانش مهاجرت کرده باشه غیر از زبان چه مدارکی میخواد

و اینکه بنظرتون ارزش داره؟ آدم مهاجرت کنه چون اوایل خیلیی سخته بخاطر همین میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بدون پشت وانه چطوری؟ داداش من که از لحاظ مالی تامین بود میگفت دیگه نمیتونم

چون من هیچ پشتوانه ای ندارم میخوام خودمو از این زندگی بی پول و بدبختی و بدون آرامش و جنگ و دعوا نجات بدم

من هنوز هیچ تجربه ای ندارم همینطوری خواستم سوال بپرسم ببینم شرایطش چطوریه

آخه شرایطش و شرایط شما تعیین میکنه

یا باید پول داشته باشی

یا دانشگاه خوب باشی فاند بگیری مقاطع بالاتر

یا اوسبیلدونگ بری

یا حرفه ای داشته باشی درخواست کار بدی

آخه شرایطش و شرایط شما تعیین میکنهیا باید پول داشته باشی یا دانشگاه خوب باشی فاند بگیری مقاطع بالاتر ...

مثلا اگه لیسانس دانشگاه ازاد داشته باشم میتونم مهاجرت کنم؟

برای الانو نمیگم چند سال دیگ چون الان نه مدرک دانشگاهی دارم نه تجربه کاری ولی میخوام بدونم اگه میشه اگه ارزششو داره هدفم باشه چون الان بدون هدف دارم زندگی مو میگذرونم

مثلا اگه لیسانس دانشگاه ازاد داشته باشم میتونم مهاجرت کنم؟برای الانو نمیگم چند سال دیگ چون الان نه م ...

بله میتونی

ولی ببین اینجا میتونی گلیمتو از اب بکشی بیرون اگه اینجا نتونی اونجا هم نخواهی توانست

بله میتونیولی ببین اینجا میتونی گلیمتو از اب بکشی بیرون اگه اینجا نتونی اونجا هم نخواهی توانست

اینجا هم متاسفانه نمیشه زندگی کرد یا پارتی میخواد همه جا برای کار یا اوضاع جامعه بد شده

بله میدونم شرایط سخته ولی درکل همه که شرایط مالی خوب و پشتوانه ندارن

درسته

ولی اگه غربت واست سخته نرو

داداش من الان باور کندشاید یک ماه همو نبینیم

ولی اونجا که بود مثل زندونیایی که ملاقاتی ندارن

منتظر فرصت بود تناس تصویری بگیره یا هر دفعه میگفت چرا شما نمیاین یا فرصتی گیر میوورد میومد سر میزد

خیلی بهش سخت میگذشت این لحاظ

درسته ولی اگه غربت واست سخته نرو داداش من الان باور کندشاید یک ماه همو نبینیم ولی اونجا که بود مثل ز ...

همه اینارو میدونم ولی من اینجا هم تو غربت هستم هیچکس هوامو نداره زندگیم به شدت همه چیزش به هم ریخته اس و درست هم نشده و امید هم ندارم که درست بشه باز اونجا برای خودم زندگی میکنم و زندگیمو میسازم ولی اینجا شرایطم طوری هست که نمیزارن