2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4830 بازدید | 339 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکرم درگیر اینه ک برم تو رابطه یا ن🥲موندم واقعا..

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

چون شوهرم از هر نظر خوبه ولی بعضی از اخلاقیات بدی داره ک فقد پیش من اونجوریه خیلی قهر میکنه خیلی زود ...

یبار قشنگ برین سرتاپاش

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

[QUOTE=411434053]ظهر خیلی خوابیدم دیگه کی خوابش میاد 😂[/QUOTE

خخخ منم ظهرا عادت خواب دارم باید ترکش کنم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

تو فکر وحال وهوای شوهرمم بنده خدا یه عمر تورفاه بود وبه اینو اون قرض میداد وعشق وحال بود دوسال به بدترین شکل. مالی دستش تنگ شده هیچ شرکت جمع شد هولدینگ جمع شد هزارجا هم فرم استخدامی پرکرد وخبری نشد حسابدار همسرم ۱٠سال سابقه هم داره کلی اقساطمون مونده وحسابی بهم ریختست

ناناعتم

چلا🥲😅

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

نصف شبی چقد به پیاماتون خندیدم 😂😂

عزیزم😂❤️

همیشه شاد باشید ان شاالله

.aparat.com/v/et1r5vp خدا راه شکست را به روی ما بسته است،ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷🔥..تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️