2777
2789

تازه از خواب بیدار شدم دلم چایی میخواد دسشویی دارم ولی حال ندارم از جام پاشم

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکرم درگیر اینه ک برم تو رابطه یا ن🥲موندم واقعا..

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

چون شوهرم از هر نظر خوبه ولی بعضی از اخلاقیات بدی داره ک فقد پیش من اونجوریه خیلی قهر میکنه خیلی زود ...

یبار قشنگ برین سرتاپاش

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

[QUOTE=411434053]ظهر خیلی خوابیدم دیگه کی خوابش میاد 😂[/QUOTE

خخخ منم ظهرا عادت خواب دارم باید ترکش کنم

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

تو فکر وحال وهوای شوهرمم بنده خدا یه عمر تورفاه بود وبه اینو اون قرض میداد وعشق وحال بود دوسال به بدترین شکل. مالی دستش تنگ شده هیچ شرکت جمع شد هولدینگ جمع شد هزارجا هم فرم استخدامی پرکرد وخبری نشد حسابدار همسرم ۱٠سال سابقه هم داره کلی اقساطمون مونده وحسابی بهم ریختست