2777
2789
چرا همه دارن گریه میکنن🥲

یه مشکلی چند سال پیش برام افتاد که هنوزم که هنوزه حل نشده به خاطرش خیلی غصه ها خوردم

یکی دیگه دلیل گریه هام به خاطر شغل مورد علاقه که فکر کنم به دستم نیاد

و سومین دلیل کسی که عاشقشم ولی ازش دورم

احساس میکنم قلبم توانایی تحمل این همه درد رو باهم نداره

دلم میخواد به خواب عمیق فرو برم برای مدت طولانی

دلم یه زندگی نباتی میخواد

به خدا گفتم اگه این مشکلات حل نشن لطفا منو از این دنیا ببر

چون نمیتونم سالیان سال با همه این غم ها زندگی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دچار بدترین حس دنیام... اینکه شوهرم منو دوست نداره... نه محبتی نه یه ذره توجه... شبا جدا میخوابه.. ه ...

چنوقته ازدواج کردی عریزم؟

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

مال ما ۸ روز شده دفعه قبلی مامانم اشتیمون داد الان معلوم نیس قراره چی بشه

کینه ایه؟؟

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

واقعا ؟ با دوتومن همه کار میکنه ؟ قالی میشورع؟ گردگیری؟

نه باید مبلغ رو ببری بالا برای قالی شستن یا اینکه قالی ها رو بدی قالی شویی گرد گیری و اینا رو اون خانم انجام بده

یه وقتایی همه چیز هست به جز اونی که باید باشه

یه مشکلی چند سال پیش برام افتاد که هنوزم که هنوزه حل نشده به خاطرش خیلی غصه ها خوردم یکی دیگه دلیل گ ...

تو وخدا ناشکری نکن بخدا من هم قبلا عین شما حسرت میخوردم اما بچسب ب زندگی و خدارو شکر کن انشالله کم کم درست بشه

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

خدا نکنه💛آهان الان خیالم راحت شد ده تا تیکه خیلی کمه😂

اره گلم با خیال راحت بخواب 😘😁😂

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اخه سه شب پیش بعد چند روز رفتم سراغش گفتم شابد آروم شده زود بلاکم کرد خیلی ناراحت شدم الان مامانم م ...

اره صبر کن