2777
2789
عنوان

هدیه ولنتاین

104 بازدید | 25 پست

چشمم به در خشک شد تا بیاد وقتیم اومد فقط برای بچه ها اسباب بازی گرفته بود برای من دریغ از یک شاخه گل

گفت برای تو رو نقدی میزنم به حسابت که هنوزم نزده

خیلی دلم شکست فقط بچه هاش براش مهم بودن عشقش فقط اونا بودن

من هیچی نیستم تو این زندگی

خیلی سخت نمیگیری؟

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋... با وعده ی او مطمعن.... از سرنوشتیم ....یا مرگ یا خامنه ای....با خون نوشتیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کادوی روز زنم نگرفتم ولی برای روز مرد براش ساعت خریدم قسطی از پول تو جیبیم میدم

اقایون مث ما خانما خیلی جزیی نگر نیستن

و زبان محبتشون فرق میکنه

اگر خیلی حواسش پی این کادو بازی ها نیست ب این معنا نیست که دوست نداره

فقط ابراز علاقه ها متفاوته

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋... با وعده ی او مطمعن.... از سرنوشتیم ....یا مرگ یا خامنه ای....با خون نوشتیم

بیخیال بابا . مگه زن و شوهرام ولنتاین دارن

چرا نباید. داشته باشن منی که هیچ دوست پسری نداشتم و ۱۵ سالگی انداختنم توی یه زندگی که طرفم ۹ سال ازم بزرگتر بود ۲۲ سالگی هم طلاق گرفتم و مجدد ۲۷ سالگی ازدواج سنتی کردم هیچ وقت عشق و شور تجربه نکردم روز زنم کادو نگرفتم صبح تا شبم تو خونه مشغول بچه داری و خونه داری بدون هیچ تفریحی هم یه شاخ گل توقع زیادیه؟

دعوا نکردم بی صدا دارم اشک میریزم و بچه مو میخوابونم

اصلا گریه نداره بخدا

من چند ساله ولنتاین برای همسر و پسرم کادو میخرم ولی همسرم میگه ولنتاین مال ما نیست برام چیزی نمیخره

ولی مناسبتهای دیگه حسابی جبران میکنه

بعدم بچه ها مال هر دوتون هستن عزیزم برای بچه ی مردم که نخریده

بهش فکر نکن اعصاب خودتم الکی خورد نکن حیف عمرت نیست ؟

اقایون مث ما خانما خیلی جزیی نگر نیستن و زبان محبتشون فرق میکنه اگر خیلی حواسش پی این کادو بازی ها ن ...

چطور اگه تولد خودش بشه من کادوی خوب ندم تا یک هفته حداقل با بلدوزر از روم رد میشه میگه دیگه باهات هیچ کاری ندارم حالم ازت بهم میخوره

اتفاقا شوهر من خیلی جزیی نگره

الان نه فردا وقتی سر حاله بهش بگو یا سر سنگین تر باش خودش میپرسه چته بعد بگو

امشب از قلب درد به خودم میپیچم اصلا نپرسید چته

تا قیافه بگیرم میپره بهم طلبکار میشه