2777
2789
عنوان

عکس رنگی🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 94 پست
نه هیچ ضرری نداره فقط عضله های واژنتو شل میکنه دستگاه راحت وارد میشه دکتر از دهانه رحمت نمونه ترشحات ...

مرسی از راهنمایت گلم😀😗

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سره پاپ یا عکس رنگی؟

خانمی فکر کنم متوکارپامول بخوریم برای پاپ بهتر از شیاف باشه😀

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
بعددکتری که ازت عکس رنگی انداخت زن بود؟ 

آره خانوم بود وقتی رو تخت دراز میکشی با دستگاه معاینه واژنتو باز میکنه وبا یه دستگاه لوله خیلی باریک رو وارد رحمت میکنه وبا سرنگ مواد حاجب رو تزریق میکنه اگه گرفتگی داشته باشی یه درد خفیف عین پریودی درحد چند ثانیه میگیره وتموم

برا عکس رنگی؟

اره عزیزم واقعا اذیت شدممممم ولی همین درد باعث شد به مشکلم پی ببرم منی که سالیان سال بهم میگفتن سالمی 

درسته درد داشت ولی ارزش داشت

آره خانوم بود وقتی رو تخت دراز میکشی با دستگاه معاینه واژنتو باز میکنه وبا یه دستگاه لوله خیلی باریک ...

مرسی عزیزم. من الان توی نت سرچ کردم توی شهرم دکترارولوژیست هاهمه مردبودن.من شوهرم نمیزاره برم پیش دکترمردچیکارکنم؟

مرسی عزیزم. من الان توی نت سرچ کردم توی شهرم دکترارولوژیست هاهمه مردبودن.من شوهرم نمیزاره برم پیش دک ...

اغلبشون دستیار خانوماشون انجام میدن چون کار تخصصی نیستش که حتما دکتره انجامش بده

من همیشه عفونت دارم ودارومیخورم بیشترموقع ها.حالامیترسم نکنه باعکس رنگی هم بازنشه.

نترس اگه چسبندگی داشته باشه ۹۹درصد با عکس حل میشه اون یک درصدم نهایتش یه عمل کوچولو ولی صد درصد باز میشه

نترس اگه چسبندگی داشته باشه ۹۹درصد با عکس حل میشه اون یک درصدم نهایتش یه عمل کوچولو ولی صد درصد باز ...

مرسی عزیزدلم خیلی ممنون..میگم بایدبرم کجانوبت بگیرم پیش دکترچی؟؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم.توی شهرهم غریبم نمیدونم زیاد

مرسی عزیزدلم خیلی ممنون..میگم بایدبرم کجانوبت بگیرم پیش دکترچی؟؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم.توی شهرهم غری ...

باید بری یه متخصص زنان حتما برات بنویسن بعدش یکی از همون رادیولوژیا البته خصوصیا گرونتر میفتن بعضی از بیمارستانها هم انجامش میدن

باید بری یه متخصص زنان حتما برات بنویسن بعدش یکی از همون رادیولوژیا البته خصوصیا گرونتر میفتن بعضی ا ...

دکترم برای ماه بعدنوشته برام ولی بهم گفت بایدببری بدی خودشون تابهت بگن کی بری عکس رنگی بندازی دیگه چیزی نگفت.