2777
2789
عنوان

عکس رنگی🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 94 پست
مرسی عزیزم بیمم تموم شده و انقدرهم استانه تحملم کنه که اگر کار به عکس بکشه حتما باید بیهوشی بهم بدن ...

منم خیلی میترسیدم انقدر تحقیق کردم که تهش به همین مسکنا ختم شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي بده... مشكلت ذهنيه يا فيزيكي؟؟ منم خيلي بدم مياد از معاينه و ... بيشتر از اينكه بترسم حالمو بد ...

واقعا نمیدونم.جدیدا فهمیدم واژینیسم چیه.یبار خارج رحم باردار شدم و بعدش سونو واژینال.میخواستم بمیرم یعنی از رو اجبار قبول کردم و الان از پاپ میترسم حتی

شما توی رابطه با همسرت دچار مشکلی یا فقط از پاپ میترسی؟

نه فقط از پاپ میترسم کلا از معاینه هم میترسم خیییلی ترسویم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
شما اين ماهم استرس داشتي ،؟ ب نظرت ممكنه تأثيري داشته باشه تو حاملگي 

آره گلم استرس خودش باعث میشه تخمکها ضعیف شن واز بین برن چند باری بابونه دم کن بخور وعرق بهار نارنج

نه تاثیر نداره چون از ترشحات دهانه رحم برمیدارن

مرسی خانمی پس شیاف بزنم برم معاینه😀

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
واقعا نمیدونم.جدیدا فهمیدم واژینیسم چیه.یبار خارج رحم باردار شدم و بعدش سونو واژینال.میخواستم بمیرم ...

چون شنيدم يا بايد برن مشاور كسايي كه اينجورن يا بوتاكس درماني كنن، ولي شما وقتي رابطه كامل داري نبايد مشكل فيزيكي داشته باشي... يعني همون ترسه احتمالا...

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
آره گلم استرس خودش باعث میشه تخمکها ضعیف شن واز بین برن چند باری بابونه دم کن بخور وعرق بهار نارنج

ممنون باشه 🌹🌹🌹

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
نه هیچی متاسفانه چسبندگی نه علائم داره نه حتی با سونو گرافی مشخص میشه

واای چ سختتتت مامان منم چسیندگی داشت قبل از عید رحم و تخمدانهاشو برداشت خیلی درد کشید طفلی