2777
2789
والا دیروز تو باسلام نگا کردم دوتابستش۱و صدو بیس بود ک البته زیاده دیگه همین قیمتم ولی من مولفیکس شو ...

بخدا منم نمیدونم شکر خداپسرم ۵ سالشه..ولی دیروز شنیدم و ی عکس دیدم مولفیکس قیمت جدید یک ملیون و صد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیچاره پدر خانواده هرچی کار میکنه به درد نمی خوره

من پسرم شیر خشکیم هست هرچقد سعی میکنم ازش بگیرم ولکن نیست 😑 شیر قوطی خدا تومن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
واقعا کم آوردیم چیکار کنیم؟

ادم میمونه ما برای خرید ی زمین دو هفته دست دست کردیم ۶۰۰ ملیون گذاشت روش. طی دو هفتههه فقط. فردا قرارع طلامو بفروشم قیمتا عین موشک شده چشم میبندی زفته بالا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دوستان هم اینترنت سایتارونگا کنید هم از سوپری های مختلف بپرسین ب نظرم باز میشه از قیمتای قدیم پیدا ک ...

من رفتم سه بسته قیمت قدیم پیدا کردم خریدم ولی خب بعد از این باید گرون بخرم چه فایده داره

من رفتم سه بسته قیمت قدیم پیدا کردم خریدم ولی خب بعد از این باید گرون بخرم چه فایده داره

ببین اگر میتونید بیشتر بخرین من ۲۲بسته خریدم گذاشتم دیگه خرداد هم ک دوسالونیمس میخام از پوشک بگیرمش

آخرین سایزش ۶ هست؟ معمولی میخرید یا شورتی؟

والا ده تا بسته با مارکای مختلف از دیجی خریدم اونم تو زمانای مختلف ۱۲ تا هم ب سوپری سپردیم قیمت مای بیبی شورتی سایز ۶ رو بگیره ببینیم با چ قیمتی میاره گف از ۳۵۰ هست مام گفتیم اورد برامون