2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیره خودمه؟

197 بازدید | 20 پست

۳ساله ازدواج کردم نه عروسی برام گرفتن نه عقد برام گرفتن حتی پول ندادن بریم ۱عکسه اتلیه ای بندازیم نه سرویس طلایی واسم گرفتن حتی منو شوهرم حلقه ازدواجمون رو خودمون از پس انداز خودمون خریدیم حتی هزینه دفترخونه ازدواجم ما خودمون دادیم هی میگفتم نمیخوام پدر مادرش شاید ندارن در صورتی که پولشون از پارو بالا میره هی خودمو‌ دسته پایین گرفتم هی گفتم اینجوری بیشتر  دوسم دارن الان که ۳سال میگذره از زندگیمون هیچوقت و هیجا دستمونو نگرفتن به شدت نیاز مالی داریم منم بچم تو راهه قسط واممون عقب افتاده پدره ضامنمون شده الان با کمال پرویی زنگ زده که نمیخواین قسطاتونو بدین یه وقت از حقوق من کم نکنن.پیش خودش نمیگه پسرم دستش خالیه حداقل میتونم تو قسطا وامش کمکش کنم.فک میکنم تقصیره خودمه همه اینا اگه از اول انقد خودمو پایین نمیگرفتم الان سوارم نبودن هرچی دارن خرجه برادر کوچیکه که دانشجو اه میکنن به ما هبچی اصن انگار که نه انگار شوهر منم پسرشونه اصن نگاشم نمیکنن

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خدا ب رزق و روزی خودتون و همسرتون برکت میده و کارتون میوفته رو غلتک 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

توکل به خداکن وازبنده خدا انتظارنداشته باش بچه روزیشوباخودش میاره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چجوری وقتی که پولشون از پارو بالا میرفته شما میگفتی شاید ندارن؟    

میخواستم بهشون فشار نیاد مثلا فک میکردم با اینکار بیشتر بهم علاقه پیدا میکنن اونا ام هیچ به رو خودشو نمیووردن یه جوری رفتار میکردن انگار واقعا ندارن

منم مثل تو 

از روز اول كسي جز شوهر خودم برام قدمي ورنداشت 

دعا ميكنم هميشه سالم باشيم هردوتا دركنار هم بتونيم ب خواسته هامون برسيم 

دست ب خاك ميزنه طلا بشه الهي ك نزاشت منت كسي روم باشع🙃

شما هم دعا كن شوهرت رو

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
توکل به خداکن وازبنده خدا انتظارنداشته باش بچه روزیشوباخودش میاره

دلم برا خودمو شوهرم‌ و این بچه که قراره وسطه اینا بزرگ شه میسوزه.دلم میخواد برم تو روشون داد بزنم بگم چقدر بی عاطفن چقدر بی وجدانن

دلم برا خودمو شوهرم‌ و این بچه که قراره وسطه اینا بزرگ شه میسوزه.دلم میخواد برم تو روشون داد بزنم بگ ...

اصلابرات مهم نباشه همون خوب که کمک نمیکنن وگرنه سرکوفت میزنن وهزارتاانتظاردارن ازتون

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
شما هم قسطارو نده به همین راحتی

منم همین تصمیمو گرفتم ولی شوهرم میگه تا الان که رو پا خودمون بودیم بزار از این به بعدشم منت کسی رو سرمون نباشه

میخواستم بهشون فشار نیاد مثلا فک میکردم با اینکار بیشتر بهم علاقه پیدا میکنن اونا ام هیچ به رو خودشو ...

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
منم همین تصمیمو گرفتم ولی شوهرم میگه تا الان که رو پا خودمون بودیم بزار از این به بعدشم منت کسی رو س ...

اگه واقعا ندارین الکی به خودتون سختی ندین. ولی خب شوهرتم حق داره اینا که کمک نکردن حالا با پرداخت این قسطا همه جا میگن ما قسطاشون میدیم و...

میخوام برم طبقه پایین بگم تمام هزینه هایی که حقم بود ولی برام نکردید رو الان میخوام باید بهم بدید نمیدونم چکار کنم دیگه خیلی داره بهمون فشار میاد

میخوام برم طبقه پایین بگم تمام هزینه هایی که حقم بود ولی برام نکردید رو الان میخوام باید بهم بدید نم ...

با اینکار فقط خودت کوچیک میکنی اینا که متوجه نیستن. مطمئن باش یه زبون۴۰ متری هم دارن

2790
2778
2791
2779
2792