2777
2789

شغل مذهبی؟جل الخالق

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یکی من پیدا کردم روزی بیست دقیقه هم زمان نمیبره اولش هیلی در امدش کمه میگن بعدا روزی تا دو میلی ...

میتونم بپرسم در چه حیطه ای هست این شغل؟ و شرایطتش رو اگر میشه برام ارسال کنید

@#کسب_درآمد_رایگان

#کسب_درآمد_رایگان

🤩 تبلیغ ببین پول در بیار 🤩

💰روزی ۵۰۰هزار تا ۲میلیون💰

👈 فرصت طلایی و بینظیر 😍

🔹️ برای اولین بار در کشور یک سایت و اپلیکیشن تبلیغاتی به نام "کارسود" شروع به فعالیت کرده و شما با کلیک و لایک کردن تبلیغات این سایت میتونید، روزانه بین ۵۰۰ هزارتومان الی ۲ میلیون تومان درآمد داشته باشید. این کار فوق العاده ساده هست و زمان مارو نمیگیره و نیاز به هیچ تخصصی نداره ودر هرسن و سالی که هستی و هر شرایطی که داری میتونی انجامش بدی

🔹️ ماهر روز توی اینستاگرام و فضای مجازی ساعت های زیادی رو وقت صرف میکنیم و پیج های مختلفی رو رایگان لایک میکنیم بدون اینکه هیچ سودی برامون داشته باشه، اما در این اپلیکیشن با کلیک و لایک کردن تبلیغات بهمون کارمزد میدن و هر روز میتونید درآمد میلیونی کسب کنید.

💯 خیلی ها دارن از این اپلیکیشن پول درمیارن واقعا عالیه 🤠🥳😎

✅ همین الان بزن روی لینک دعوت من و ثبتنام کن👇

✴ جهت اطلاعات بیشتر وارد کانال آموزش در #ایتا شو، لینکشو این زیر

اینم آدرس وبسایت تبلیغات👇

کد معرف برای ثبتنام👇496691

⚡هرسوالی داشتی ازم بپرس 😊 کمکت میکنم زودتر کسب درآمدتو شروع کنی🤝⚡

userCode=496691

آیدی من در #ایتا👇

@fsnsas

میتونم بپرسم در چه حیطه ای هست این شغل؟ و شرایطتش رو اگر میشه برام ارسال کنید

ببین یک سایت هست چند تا ایتم داره مثل پرداخت قبوض خرید اینترنت و شارژ یک قسمت هم دار برای بیمه

یک قسمت برای تبلیغا کار ما کلیک تبلیغات هست دستمزد هر ملیک ده تو مان تا ۵۰ هزار تومان

ضمنا یکسریا می خوان تبلیغات انجام بدن در فضای مجازی می توانن از از این سایت خرید کنن

خرید انواع بیمه هم داره

خرید کلاس انلاین

ممنونم ازتون❤️

اگه خواستی به ایتام پیام بده برات کانالشپن رو بفرستم ومجوز و تو ضیحاتسوم رو هم ببینی

ولی خپاستی ثبت نام کنی کد منو بزن

ضمنا هر چقدر بیستر این سایت رومعرفی کنی تعداد تبلیغات بیشتر و در امدتم بیستره