2777
2789

مگه چند بار زندگی می کنی که می خوایی بمیری

من که خیلی دلبسته ام به اینده ۱۸ سال فقط درس خوندم حداقل یه دوری توی ایران بزنم کفش یه شمال برم دیگه

امید داشته باش به چیزای کوچیک

زندگی سخت نگیر

به این فکر کن دنیا ثابت نیست در جریانه معلوم نیست یک ساعت بعد چه اتفاقی قراره بیفته شاید فردا همه چیز درست شد

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊 همه جای ایران سرای غم است🖤برای سپهر🖤برای مانی🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای امیرحسین🖤برای نازنین🖤برای فاطمه🖤برای آرنیکا🖤برای محسن🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای حمید🖤برای بهنام🖤برای آیدا🖤برای شهاب🖤برای امیر🖤برای عارفه🖤برای تمام فرزندان ایران که نامشان در میان آن عظمت گم شد🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه چند بار زندگی می کنی که می خوایی بمیریمن که خیلی دلبسته ام به اینده ۱۸ سال فقط درس خوندم حداقل ی ...

بهچی امید داشته باشم با این گرونی

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

به این فکر کن دنیا ثابت نیست در جریانه معلوم نیست یک ساعت بعد چه اتفاقی قراره بیفته شاید فردا همه چی ...

فکر نکنم

به دنیای بدون گرونی😂برا همه هست فقط که برا تو نیست

آخه من بابا ندارم. با چند غاز نمی تونم خرجی بدم خسته شدم نمیکشم دندونم شش ماهه عصبکشیش ناقص مونده

خدا رحمت شون کنه🥲شاغل هستی ؟

آره یه جایی با چند غاز تومن پول که نصفش میره برای پول ماشین، امروز زنگ زدن دعوت کردن برای مراسم عقد ، پول ندارم لباس بخرم دارم از غصه بی پولی میمیرم