2777
2789
عنوان

بوتاکس معده

109 بازدید | 12 پست

میخوام انجام بدم اگر کسی هست که انجام داده ممنون میشم پیشنهادش رو بگه

خودم ۳۷ ساله هستم و ۷۹ کیلو

خواستم بدونم اگر انجام دادید تا چه حد وزن کم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام ندادم ولی شنیدم تا ۱۰ کیلو کم میشه اما بعد از تزریق ممکنه تا چندین هفته حالت بد باشه و عوارض دیگه

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋... با وعده ی او مطمعن.... از سرنوشتیم ....یا مرگ یا خامنه ای....با خون نوشتیم

راستش میخواستم به ۷۰ برسم اقوام گفتن بوتاکس معده تزریق کنی راحت میرسی به ۷۰. منم که والا چیز خاصی را ...

ینی هرکی هرچی گفت باید قبول کنی؟شاید به هیکلت و به استایلت حسودیشون میشه..آخه وزنت که بالا نیس که ...واقعا چی بگم بخدا..بعضیا قدر سلامتیشونو نمیدونن

ینی هرکی هرچی گفت باید قبول کنی؟شاید به هیکلت و به استایلت حسودیشون میشه..آخه وزنت که بالا نیس که .. ...

عزیز من قبول نکردم که...برای همین اینجا تاپیک زدم که از دیگران سوال کنم ببینم نظر بقیه چیه😁