zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1230 عنوان سردی 107 بازدید | 14 پست قبل از ازدواج خیلی گرم بودم به مرور اصلا میلم از دست دادم باید برم دکتر چی؟ نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐 دیروز | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نباتتتتتونم عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 652 دلیلش چیه عزیزم و اینکه چند سالته ؟ کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1230 طبيعيه خب اینطوری که نمیشه ادم هیچ لذتی نمیبره از زندگی نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1230 دلیلش چیه عزیزم و اینکه چند سالته ؟ دلیلی نداره واقعا انگار بدنم نمیخواد و اینکه ۲۶ سالم نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
نباتتتتتونم عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 652 دلیلی نداره واقعا انگار بدنم نمیخواد و اینکه ۲۶ سالم متأهلی ؟اگه مجردی که طوری نیست راحت شدی تازه🤣🤣🤣 کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1230 متأهلی ؟اگه مجردی که طوری نیست راحت شدی تازه🤣🤣🤣 نه بابا متاهلم نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
نباتتتتتونم عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 652 نه بابا متاهلم داروی خاصی مصرف نمیکنی؟ درگیری ذهنی ؟ شغل سخت؟ بحث و دعوا ؟ دلسردی از شوهرت؟ کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰
dr_zah عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 515 نگرانی نداره این موارد پیش میاد .میتونین از تقویتی ها استفاده کنین دکتر هم بله میتونین برین اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1230 داروی خاصی مصرف نمیکنی؟ درگیری ذهنی ؟ شغل سخت؟ بحث و دعوا ؟ دلسردی از شوهرت؟ نه اصلا هیچکدوم دکتر زنان برم یا غدد بنظرت ؟ نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1230 نگرانی نداره این موارد پیش میاد .میتونین از تقویتی ها استفاده کنین دکتر هم بله میتونین برین دکتر زنان؟ نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
نباتتتتتونم عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 652 نه اصلا هیچکدوم دکتر زنان برم یا غدد بنظرت ؟ هیچ کدوم. اول یه آزمایش بده ببین کم خونی یا تیروییدت مشکل نداره عزیزم. خرما هم زیاد مصرف کن. لبنیات یه مدت نخور.با برنجت زیره بخور حتماً. پودر دارچین به غذاهات بزن. زنجبیل خیلی خوبه.مغز بادوم درختی.عسل. ارده شیره. کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1230 هیچ کدوم. اول یه آزمایش بده ببین کم خونی یا تیروییدت مشکل نداره عزیزم. خرما هم زیاد مصرف کن. لبنیات ... مرسی عزیزم از راهنماییت نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
dr_zah عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 515 دکتر زنان؟ بله دکتر زنان هم میتونین مراجعه کنین اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋
نباتتتتتونم عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 652 مرسی عزیزم از راهنماییت فدات شم 🥰🥰❤️❤️😘😘 کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰