2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر بیهوشیه من گفت پمپ دردو صلاح نمیدونم بچه رو هم منگ میکنه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
دکتر بیهوشیه من گفت پمپ دردو صلاح نمیدونم بچه رو هم منگ میکنه

مگه پمپ درد برای بعد از زایمان نیست؟ اون موقع که بچه تو شکم نیست که بخواد تاثیر بگیره.

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

من بعد سزارین از پمپ درد استفاده دوسال پیش 150بود

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
کاربردش چیه من تاحالا نشنیدم

بعد عمل به دست وصل میکنن مثل سرم هر وقت درد داشتی دکمشو فشار میدی مایع داخل بدن میشه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
مگه پمپ درد برای بعد از زایمان نیست؟ اون موقع که بچه تو شکم نیست که بخواد تاثیر بگیره.

عزیزم تو شیر ترشح میشه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

برا شیردهی گفته...ولی به نظر من بچه یکم خواب الود بشه اونم فقط واسه چند ساعت بهتره تا مادر بخواد درد وحشتناک بکشه...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹