2777
2789
عنوان

نمی‌گذرم ازشون

158 بازدید | 13 پست

از معلمای بی ادبم. و بیشعورم نمیگذرم

که اینقدر روز به روز بهم توهین میکنن

چقدر گریه میکنم هر روز

جلوشون لالم

زبون ندارم دفاع کنم

اصلا دفاع هم کنم

مگه تو اون خراب شده کسی طرف منو میگیره

منی که آزارم به هیچ کس نمیرسه 😭😭😭💔💔💔

چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔

برای چی چی میگن مگه بهت

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

چی شده سیسی😭

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی چی میگن مگه بهت

بخدا من آدم آرومیم

آزارم تو مدرسه به هیچ کس نرسیده

هیچ شیطونی هم ندارم

راه به راه اذیتم میکنن

امروز معلمم بهم گفت بی عقل

جلوی ۳۲ تا دانش آموز

آبروم رو برد

هر روز یه معلمی

اذیتم میکنه

فحش میدن و...

چنان در قید مهرت پایبندم که گویی آهوی سر در کمندم 🫠 بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔

بخدا من آدم آرومیم آزارم تو مدرسه به هیچ کس نرسیده هیچ شیطونی هم ندارم راه به راه اذیتم میکننامروز م ...

وااا یعنی بی دلیل گفت

کلاس چندمی؟

تقصیره خودته همش باید سروزبون داشته باشی اینطوری اصلا فایده ای نداره

از حقت دفاع کن

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

گفتم تو تاپیک بخون

خب چرا اینجوری میکنن باهات

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

وااا یعنی بی دلیل گفت کلاس چندمی؟تقصیره خودته همش باید سروزبون داشته باشی اینطوری اصلا فایده ای ندار ...

اره

دهمم

وااا یعنی بی دلیل گفت کلاس چندمی؟تقصیره خودته همش باید سروزبون داشته باشی اینطوری اصلا فایده ای ندار ...

برو توی پروفایلش بیوش رو بخون.

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. همون گابریل گارسیا مارکز

خب چرا اینجوری میکنن باهات

نمیدونم

بخدا

هر روز کارم گریست

هیچ کس اونجا از من خوشش نمیاد

همشون از من بدشون میاد

هر روز یه معلم حالم رو بد میکنه

نمیدونم بخدا هر روز کارم گریست هیچ کس اونجا از من خوشش نمیاد همشون از من بدشون میاد هر روز یه معلم ...

منم همینم فقط میخوام مدرسه تموم شه

اصلا کلاس امسالمو دوست ندارم

منم همینم فقط میخوام مدرسه تموم شه اصلا کلاس امسالمو دوست ندارم

امیدوارم خدا ببینه کار هاشون رو همین فقط