2777
2789
عنوان

رفتم پارک

127 بازدید | 11 پست

دو ساعت پیش رفتم پارک نشستم رو تاب داشتم گریه میکردم

یه اقا با بچش یا نوش بود اومد تو پارک زود رفتن

بچه خیلی کوچولو بوووود یک و نیم سال دو سالش بود بعد سوار سرسره شد از بزرگه لیز خورد اومد پایین دو متر پرت شد اونور😭😭😭😭

نخورد زمین فقط رو همون حالت نشسته دو متر اونور تر فرود اومد قلبم اکلیلی شد🥲😭 بعد من داشتم عین بز گریه میکردم (وسط گریه ها یادم اومد منو بچگیام پارک نمیبردن هیچوقت گریم بیشتر شد) اینو دیدم پق خندیدم از بس صحنه کیوت بود مرده بدش اومد بچه رو برداشت برد یه پسره هم اونور بود یه جور که انگار اسکلم نگام میکرد

هیچی دیگه الانم داره بارون میاد شهر ما

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهر ما هم حسابی می بارهکاش منم می رفتم زیر بارون گریه می کردم

وقتی اومدم خونه بارون شروع شد

تا هم زدم بیرون عین سگ هوا سرد شد و باد اومد قبلش هوا خوب بود💔

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

میشه زیر بارون برا من دعا کنی😙

ببخشید😂😂 دعا نمیکردم داشتن با خدا دعوا میکردم

😂😂😂😂دعوا بسه حالا معذرت خواهی کن

هعی چی بگم