2777
2789
عنوان

ماشینم سرقت شد

187 بازدید | 14 پست

سلام

حدودا سه هفته پیش سمند سورن سفید مدل بالارو از جلو در خونم بردن کل داراییم همین بود .

تا هفته اول امیدوارم بودم پیدا میشه

ولی نشد ی سری ها میگن سند نمره میشه میره دیگه پیدا نمیشه

ی سری ها میگن میره اوراق .ایا کسی تجربه داره یا از اشناهاش بودن که این تیپ ماشینشون دزدیده شده باشه و اخر یر چی شده

دیگه پیدا نشده ؟؟

تو کوچه کلی ماشین مستقیم اومده بود سر ماشین من

قفل فرمان نزده بودم دزدگیر هم نداشت

بیمه بدنه هم نداشتم

ممنون از راهنمایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی حیف نیست مدل بالا اوراق کنن خیلی پیگیر باش اصلا بیخیال نشو خدا برا هیچکس نیاره ایشاالا پیدا میشه ماله همسایمونو دزده بودن از خیابون که پارک کرده بود برداشته بودن انقد پیگیری کردن که 1000 کیلومتر دور تر پیداش کردن بالاخره

دفتر کار ما رو دزد زد کلی سرمایه و جنس رو بردن دیگه شده دو سال ولی هیچی به هیچی

ماشین میگن وضعیتش بهتره بالاخره ممکنه یه جا پیداش بشه

امیدوارم خدا برکت بهت بده بتونی یه بهترشو بخری فشاری که الان روت هست رو میتونم درک کنم من میگفتم کاش سرمایه مو میریختم توی دریا ولی دزد نمیزد خیلی سخته واقعا ولی بسپر به خدا از یه جایی دیگه جبران میکنه برات ان شاالله

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دوستی به نظرم خودتون پیگیر بشید خیلی زودتر میتونید پیدا کنید تا پلیس

چون پلیس منتظر میمونه یه سارق دستگیر کنه بعد اونقدر بزننش که اعتراف کنه

برید اوراقیای شهرتون رو بگردید دوربین های همون حوالی رو برای همون روز چک کنید

دفتر کار ما رو دزد زد کلی سرمایه و جنس رو بردن دیگه شده دو سال ولی هیچی به هیچیماشین میگن وضعیتش بهت ...

دقیقا تو بدترین شرایط کاری که لیدر هستم این اتفاق افتاد یماه بود بیکار بودم بعضی وقتها میرفتم اسنپ باهاش یهو ماشینمم رفت نمیدونم چرا یهو همه چی بهم ریخت