2777
2789
عنوان

عکسای من

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خشبخالت اعتماد به نفس داری

با این وجود میخوان اعتماد بنفسمو ازم بگیرن اینکه من تو عکسم خوشگل افتادم چون من واقعا به خودم میرسم میرم بیرون بعد عکس میگیرم قرار نیست شبیه قیافه دانشگام باشم که!

کاربری دست ۵ نفره🥴

فقط کساییکه گفتن حسودیه 😐 😐 😐 😐

شاید شماهم عادت دارید به بقیه ازین حرفای زشت بزنید و برنجونیدشون که تعجب میکنید ازینکه دیگران ناراحت میشن

کاربری دست ۵ نفره🥴

اینکه بگی باحال نمیشه فرق داره با اینکه فکر میکنه خودش خوشگله عکسا بد میندازنش!

ولی چیز بدی نگفته بهت

گفته من عکسام بد میشه تو خوب،منم خدایی عکسام جالب نمیوفته ولی تو واقعیت خیلییی بهترم

..🌴❤️

ولی چیز بدی نگفته بهتگفته من عکسام بد میشه تو خوب،منم خدایی عکسام جالب نمیوفته ولی تو واقعیت خیلییی ...

ببین حرکاتش زشته من میفهمم منظورش چیه چون دفعه قبل جلو بچها میگه وااااای عکسات جقد ازت بهترننن اصلااا شبیهت نیستن

زر مفت میزنه مگه عکس بدون ادیت میشه شبیهت نباشن؟ طرف هدفش تخریب منه خودشم داغون

کاربری دست ۵ نفره🥴

ببین حرکاتش زشته من میفهمم منظورش چیه چون دفعه قبل جلو بچها میگه وااااای عکسات جقد ازت بهترننن اصلاا ...

اها متوجه شدم،منم از اینطور ادما اطرافم دارم

مثلا یبار ازم پرسیدن لباست چ شیکه از کجا گرفتی پرید وسط گفت او اینا قدیمیه من خیلی وقت پیش دیدم😐میشه گفت حسودن

ولش کن

..🌴❤️

اها متوجه شدم،منم از اینطور ادما اطرافم دارممثلا یبار ازم پرسیدن لباست چ شیکه از کجا گرفتی پرید وسط ...

دلم میشکنه من واقعا اعتماد بنفس ندارم همون یذره امیدی ک ب زندگیم دارمو ادما خاموش میکنن اخه این چ قیافه متعجبیه ب خودش میگیره عوضی حسود ازش حالم بهم خورد

کاربری دست ۵ نفره🥴

دلم میشکنه من واقعا اعتماد بنفس ندارم همون یذره امیدی ک ب زندگیم دارمو ادما خاموش میکنن اخه این چ قی ...

اتفاقا اعتماد بنفس بگیر تا خوشگل و خوب نباشی ب همچین چیزایی حسودی نمیکنه،از حرص اینو میگه که خودت با خودت فکر کنی واقعا من بدم

دیگه باهاش همکلام نشو

..🌴❤️

اتفاقا اعتماد بنفس بگیر تا خوشگل و خوب نباشی ب همچین چیزایی حسودی نمیکنه،از حرص اینو میگه که خودت با ...

بهش میگم این اجازرو نداری راجب ظاهر من اظهار نظر کنی مگه من بهت میگم قیافت عنه

کاربری دست ۵ نفره🥴