2821
2789
عنوان

عکسای من

257 بازدید | 28 پست

من وقتی عکسمیگیرم نه ادیتش میکنم نه حتی فیلترشو عوض میکنم بعد دوستم امروز میگه تو شانس داری عکسات خیلی از خودت سره من ک بد عکسم😐

گفتم اها شاید دوربینت بده گفت ن خیر دوربینمم خوبه ولی بد میوفتم تو بهتر از خودت میوفتی

چجوری میشه واقعا عکس من شبیه من نباشه عکس با دوربین ساده بدون ادیت

شبیه کیه پس شبیه اونه؟

سلام رفیق

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم ی بار تو طول عمرم عکس گرفتم اینطوری شد خودم ک متعجبم از بس خوشگل افتادم تو عکس سلفی 🤣🤣🤣

اون منظورش با کل عکسای منه اصلا خیلی مسخرس

سلام رفیق

حسوده ولش کن

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

فقط کساییکه گفتن حسودیه 😐 😐 😐 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چیز خاصی نگفته که چرا ناراحت میشی الکی بیخیال

همیشه تاکید میکنه میدونه ازین حرف واقعا دلخور میشم حیلی حرفش زشته باید تو شرایطش باشی بفهمی منظورشو ابلیس

سلام رفیق

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز