2777
2789
عنوان

عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 19 پست
اینحوره ک من امروز رفتم سس بخرم روش زده بود ۵۴۵من فک کردن ۵۴ تومنه گفتم چه خوب قیمت قبله..اومدم پاحس ...

میفهمم

الان خودم رفتم شیر بخرم

قیمتش عملا 5 برابر شده

شیری که 10 هزارتومن بود رو 60 تومن خریدم

حداقل لعنت فرستادند به آدم درستش لعنت بفرست

مثل الان بود زمانتون؟! اتفاقی الان بود توی زمانتون؟!درکشون کنین کاملا حق دارنایندشونه زندگیشونه عمرش ...

زمان ما

همین اقایون سیاسی اومدن یه فتنه انداختن که یه يرش نا پیدا بود مردم جونشون رو گذاشتن کف دستشون

سر یه انتخابات اینهمه جوون الکی حیف شد

با حرف کی یه عده آدم که در رفتن از این کشور

حرف من اینه آدمی که حتی نموند تو کشورش و با پول ایران فرار کرد نمی ارزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شرایط جامعه فعلی شرایط گذشته نیست وقتی بچه ۱۳ ساله تو خیابون کشته شده کاملا واضح شرایط به چه شکل ...

ما مردم بی فکری هستیم

حذب بادیم

تو کل تاریخ ثابت شده

هر جا هم یه قدم درست برداشتیم تهش گند زدیم

از همون زمان تا الان هیچوقت هم درست نشده...

زمان ماهمین اقایون سیاسی اومدن یه فتنه انداختن که یه يرش نا پیدا بود مردم جونشون رو گذاشتن کف دستشون ...

همین حرفتون معلوم میشه چه چیزهایی خوندین و اطلاعاتتان چقدره ....

با احترام

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

ما مردم بی فکری هستیم حذب بادیم تو کل تاریخ ثابت شده هر جا هم یه قدم درست برداشتیم تهش گند زدیماز هم ...

ما مردم بی فکری نیستیم تاریخ چیزهایی رو ثبت کرده و ما تاوان آدمایی رو پس دادیم که یک گام اشتباه سیاسی برداشتن و من و ماها الان مجبوریم بخاطر آینده بچه هامون که حتی بعضیاشون به دنیا نیومدن گام برداریم که فردا اون بچه ازمون تشکر کنه

راجب حزب باد بودن هم نظری ندارم ما سالهاست موضعمون مشخص ولی هر روز پررنگ تر از دیروز موضع شمارو نمیدونم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید