2777
2789
عنوان

عجیب

112 بازدید | 19 پست

یه دقیقه همسایه ها دور هم جمع شده بودن تو حیاط مجتمع رفتم درگیر حرف شدیم

برام عجیبه واقعا حتی بچه ی 12 13 ساله ای هم که از اوضاع اقتصاد و سیاست سر در نمییاره

نظر میده

چرا اینجوری شده واقعا

اطراف شماهم اینطوریه که هر بچه ای که پیدا میشه شروع میکنه به بحث های سیاسی و اقتصادی

باز یه ذره سوادش رو داشته باشه

وقتی سواد اقتصاد سیاسی نیست چرا آخه بچه ها اینجوری شدن

به نظرم ایرادی نداره بچه ها راجب آیندشون نظر بدن وقتی وارد این وادی شدن مجبورن راجبش نظر بدن

من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما آدم های سیاسی نبودیم

جبر جغرافیایی این بلارو سرمون اورد

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

همین بچه مچه ها مملکت رو اینجوری به گند کشیدن دیگه عزیزم

فکر کردی اینایی که میریزن تو خیابون و دنبال حرف بیگانه ها، هموطن شونو میکشن، به بلوغ عقلی رسیدن؟!

نه

فقط دنبال هیجان و پر کردن لاتی شونن

دریغ از کمی آینده نگری و شعور

شرایط جامعه همه رو سیاسی کرده خب

زمان ما نبود ؟

قبل تر نبود؟

مگه حرف دیروز امروزه

همه هم ناراحتیم

ولی انقدر واکنش

اونم چی همه منفی

تو یه درصد امید نداری به آینده

ماشالله نه درس میخونن نه کار میکننن😂

فقط فکر سیاسی همین

همین بچه مچه ها مملکت رو اینجوری به گند کشیدن دیگه عزیزمفکر کردی اینایی که میریزن تو خیابون و دنبال ...

هر چی بگم متوجه نمیشی

امیدوارم خدا اگاهتون کنه 🙂

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

به نظرم ایرادی نداره بچه ها راجب آیندشون نظر بدن وقتی وارد این وادی شدن مجبورن راجبش نظر بدن

انقدر زود اخه؟

با اطلاعات غلط و بروز نشده ؟

همش نا امیدی و یاس

به خدا یه جور بچه 12 ساله روزه خوند افسردگی گرفتم

زمان ما نبود ؟قبل تر نبود؟مگه حرف دیروز امروزههمه هم ناراحتیم ولی انقدر واکنشاونم چی همه منفی تو یه ...

اینحوره ک من امروز رفتم سس بخرم روش زده بود ۵۴۵

من فک کردن ۵۴ تومنه گفتم چه خوب قیمت قبله..اومدم پاحساب گفت ۵۴۵ هزار تومن..گذاشتمش کنار و اومدم تا خونه مرگ فرستادم..اینم سیاسی بودنش

زمان ما نبود ؟قبل تر نبود؟مگه حرف دیروز امروزههمه هم ناراحتیم ولی انقدر واکنشاونم چی همه منفی تو یه ...

مثل الان بود زمانتون؟! اتفاقی الان بود توی زمانتون؟!

درکشون کنین کاملا حق دارن

ایندشونه زندگیشونه عمرشونه

انقدر زود اخه؟با اطلاعات غلط و بروز نشده ؟ همش نا امیدی و یاسبه خدا یه جور بچه 12 ساله روزه خوند افس ...

بله شرایط جامعه فعلی شرایط گذشته نیست وقتی بچه ۱۳ ساله تو خیابون کشته شده کاملا واضح شرایط به چه شکل شده

این اطلاعات غلط رو نمیدونم ولی آدما به روز میشن همه ما روزی تابع یه چیز غلط بودیم و بعد ها فهمیدیم چی به چیه میتونیم اگاهشون کنیم شرایط حاکم بر جامعه یاس و ناامیدی کلا

من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤

ما آدم های سیاسی نبودیم جبر جغرافیایی این بلارو سرمون اورد

خب حداقل یه خورده سواد سیاسی رو ببرید بالا

یه دوتا کتاب

دو تا مطلب

ایرانی هم نه ها خارجی

مگه نمیدید اینا گند زدن حداقل این بچه ها دو تا کتاب بخونن

دنیا رو درست کنن

همین بچه مچه ها مملکت رو اینجوری به گند کشیدن دیگه عزیزمفکر کردی اینایی که میریزن تو خیابون و دنبال ...

نه گلم

بچه ها رو کردن مترسک دستشون

خود همین آقایونی که ادعا میکردند بیایید تو خیابون تو خونه مشغول کباب خوردن بودن

این بچه ها مگه سلاح داشتن

قاطی یه عده وشحی شده بودن

به خدا دلم براشون کبابه