اگه موسیقی رو غذای روح تصور کنیم، صدای هایده برای من مثل قرمه سبزی روی ته چین، کباب کوبیده با نون و سبزی، دیزی با پیاز و دوغ ابعلی، چلوگوشتِ ظهر جمعه و کتلت های مامان پز رو داره 🫠
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته متولد ۶۶ هستم ولی اصلا خوشم نمیاد ولی موئین وامید صداشون بی نظیره
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
اتفاقا همین الان در حال گوش کردن یکی از آهنگ هاش بودم برای کوچه غمگینم برای خونه غمگینم برای تو برای من برای هرکی مثل ماست
من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤